Kouzlení s pásky

Kouzlení s pásky

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Šperky, Tašky a kabelky, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Začalo léto, doba letních výprodejů. Máte letní šaty, letní trika, halenky a kalhoty a kombinujete. Tak, aby byly šik k vodě, do práce, do města, na nákupy, na rande, či párty, nebo do přírody.

Grif mohou těchto kouskům dát detaily. V nich je síla a kouzlo. A kouzlit se s módními doplňky dá skvěle. Proč nevyužít třeba pásky Ritore?

Firma Ritore vyrábí limitované kolekce luxusních kožených pásků z 100% kůže, s jedinečným inovativním nastavitelným zapínáním. Chytrý mechanizmus je umístěn zezadu pásku a umožňuje zvětšení nebo zmenšení jeho obvodu. Všechny produkty jsou vyráběny ručně v Česku, a to v limitovaných sériích z pravých kůží, dovezených převážně z Itálie. Ritore je zatím jediná firma v ČR, jež produkt tohoto typu prodává.

A tak když nechcete ve svých outfitech vypadat pořád stejně a přemýšlíte, jak je vynosit na více způsobů, je pásek Ritore výbornou volbou. Buďte vynalézaví a kouzlete s nimi.

Každý módní doplněk dá vzhledu nový nádech, obzvláště pak je li kvalitní a třeba kožený. Takový dodá outfitu šmrnc a nádech luxusu. A kombinace lehké letní látky s kůží má zajímavé souznění.

Ritore pásky a kožené doplňky jsou v minimalistickém designu, a proto výborně kombinovatelné. Díky nastavitelné délce pásku můžete navíc outfit přepásat v pase či na bocích.

Přesvědčte se sami o tom, jakým že to prima módním doplňkem může být takový jemný variabilní pásek. Kvalitní pásek od Ritore je úžasným pomocníkem v obměně outfitů. Vejde se hravě do každé kabelky, a ne jeden!

Přes den můžete do práce přijít v šatech s decentním páskem, a a na večerní koktejl zvolíte odvážnější look třeba s pomocí pásku s výraznou mašlí.

Zdroj foto: Ritore

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Kouzlení, pásky, Ritore