Halloweenské party - buďte letos dokonale připraveni

Halloweenské party - buďte letos dokonale připraveni

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

V posledních letech se i u nás rozmohl trend zahraničních svátků, o kterých jsme ještě do nedávna netušili anebo jejich existenci příliš neřešili. Jako první se i v České republice začal slavit svátek zamilovaných Valentýn. Netrvalo dlouho a lidé se začali zajímat i o legendární americký Halloween, u nás známý spíše jako dušičky. Spolu s pojmem Halloween se objevuje také čím dál více tématicky zaměřených večírků a party, které se konají nejenom v klubech a barech, ale také ve firmách, kde si zaměstnanci mohou Halloween užít v jiné podobě. Chystáte se i vy letos na Halloweenskou party a nemáte kostým? Pak se podívejte na výběr těch nejlepších kousků, díky kterým budete k nepoznání a prožijete nezapomenutelný večer plný netradiční zábavy.

Staňte se někým jiným

Karnevalové kostýmy slouží k pobavení a jsou skvělou možností, jak se proměnit v někoho naprosto jiného. Máte-li dostatek fantazie a kuráže, můžete se vystrojit tak, že vás nepozná ani váš partner nebo děti. Možností, jak s přeměnou naložit je nespočet a záleží pouze na vás, nač si troufnete. Klasikou jsou kostýmy kouzelnice, upíra nebo barmana. Pro odvážné jsou tu sexy zdravotní sestřičky nebo tanečnice. Pokud se nebojíte stát se středem pozornosti a být k smíchu, pořiďte si kostým mimina, který zaručeně pobaví všechny přítomné. Možná zahraniční svátky příliš neuznáváte a neplánujete je slavit, nicméně Halloween je skvělou příležitostí, jak vybočit ze stereotypu a zúčastnit se party roku.

Užijte si Halooween se vším všudy, autor: ptakoviny-florencUžijte si Halooween se vším všudy, autor: ptakoviny-florenc

Uspořádejte nezapomenutelnou party

Milujete večírky, společnost a rádi se stáváte hostiteli, ke kterým se přátelé a známí vždy rádi vrací? Pak využijte tohoto období Halloweenu a uspořádejte takový večírek, který bude dlouho nepřekonatelný. Základním požadavkem by samozřejmě měly být kostýmy, které k tématickému večírku přirozeně patří. Pokud se budete držet duchu Halloweenu, pak nezapomeňte ani na stylové žertovné předměty jako jsou balónky, nápisy, konfety a propriety vztahující se právě k Halloweenu.

I děti mají své večírky

Karnevalové akce se u nás odjakživa spojují spíše s dětmi a akcemi pro ty nejmenší a Halloween samozřejmě není výjimkou. Vaše děti jistě přijdou s několika pozvánkami jak na soukromé akce, tak na městské bály a školní plesy, kde se bez kostýmu jednoduše objevit nemohou. Buďte letos těmi nejkreativnějšími rodiči a pořiďte dětem kostým, ve kterém budou za hvězdu. Kovboj, kuchař, postava ze Star Wars, beruška či Shrek? Dovolte dětem si vybrat to, po čem jejich malá dušička touží.

Udělejte dětem radost s karnevalovým kostýmem, autor: ptakoviny-florencUdělejte dětem radost s karnevalovým kostýmem, autor: ptakoviny-florenc

Kostým jako netradiční dárek

Jste se svým partnerem roky a pomalu vám docházejí nápady a inspirace na dárky? Pak zapomeňte pro jednou na košili, pásek nebo parfém a zaměřte se na netradiční dárky pro muže, které lze využít i na Halloweenskou party. Vtipný kostým bude jistě nečekaným překvapením a vaše drahá polovička si s nadcházejícím tématickým večírkem již nebude muset lámat hlavu.

Štítky: karnevalové kostýmy, masky, originální dárky, eshop, nakupování, party, večírek