Trička a tílka Xfer vám pomohou vybudovat základ šatníku

Trička a tílka Xfer vám pomohou vybudovat základ šatníku

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny

Trika a tílka patří k nejdůležitějším součástem pánského, dámského i dětského šatníku. Hodí se pro mnoho příležitostí a nikdy jich není dost. Skvěle kombinovatelné a všestranně nositelné jsou především jednoduché a dobře padnoucí kousky z kvalitního materiálu. A právě takové najdete na e-shopu Xfer.cz. Budete překvapeni, kolik variací dokážete vykouzlit pouze s pár základními kousky.

Módní kousky pro celoroční nošení

Trička a tílka nemusíme nosit jen v létě, využitelná jsou celoročně. V chladných dnech jako spodní vrstva, na kterou se oblékne třeba fleece mikina, v těch teplejších jen tak. Nosit se dají neformálně do práce, na doma i na ven. Při sportování se bez nich neobejdeme. Dámská a pánská tílka v základních barvách můžeme použít i při vrstvení. Vezměte si tílko pod tričko nebo svetr a barevné oživení je na světě.

Pánové, oblékněte tílka!

Dámská tílka a trička se dají nosit k sukním i kalhotám. Pánové mnohdy tílko odmítají s argumentem, že do něj nemají ty správně vypracované paže. Proč na nich ale nezapracovat a další léto si neužít pohodlněji v tričku bez rukávů? Pánská tílka se dají nosit v zimě třeba pod košili. Sají pot a nošení košile je pak daleko příjemnější.

Kvalitní bavlna

Ideálním materiálem pro výrobu triček je bavlna, a to buďto čistá, nebo s příměsí elastanu. Důležitým faktorem je gramáž materiálu, která může mít široké rozpětí. Pokud chceme triko, které bude pevné a něco vydrží, musíme se zkrátka zaměřit na to s vyšší tloušťkou materiálu. Bavlna je šetrná k pokožce, dobře saje pot, může se často prát a trička z kvalitní bavlny mají delší životnost.

S potiskem i bez něj

Někdo dá přednost variantě s potiskem před jednobarevnými kousky. Je ale dobré mít v šatníku zastoupeno obojí. Hledáte-li příjemné a kvalitní kousky s dobrou kombinovatelností, na Xfer.cz si určitě vyberete. Kromě triček a tílek zde najdete třeba fleece mikiny a vesty. Výběr oblečení je široký a ve všech možných barvách duhy.

Fleecová mikina XferFleecová mikina Xfer