Noviny od Armedangels jsou tu

Noviny od Armedangels jsou tu

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Oblečení – eshopy, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Německá značka Armedangels je nyní k mání v Nila store a v eshopu Nila. Je to kreativní, pohodová, ležérní a kvalitní značka, v níž se budete cítit prima.

Německá značka Armedangels vznikla roku 2007, z podnětu dvou přátel. Ti chtěli odění módu směřovat jiným směrem, nežli dosud byla. S absencí otrocké práci, chemikálií a masové produkce oblečení a s tou nejvyšší možnou kvalitou.

Postupně firma Armedangels narostla do počtu půl stovky lidí a patří k nejvýznamnějším udržitelným módním značkám v Německu i na celém světě. Základem u nich jsou kvalita, stylové střihy a organické, férově obchodované materiály.

Šaty a sukně

Parádní a pohodlné modré žerzejové šaty, jsou vyrobené ze směsi tencelu a biobavlny. Mají módní kombinaci dlouhých rukávů a krátké sukně, malý lodičkový výstřih a snížený pas s tkaničkou na zavazování. Stojí 1590 Kč.

Krásná a veselá sukně s výrazným květinovým vzorem je z příjemného tencelového materiálu, v rovném střihu s decentním nařasenímu u pasu. Skvěle ladí s topem Kara ze stejné kolekce, když sukně vyjde na 2490 Kč.

Triko a topík

Ležérní a pohodlné pruhované tričko v klasickém střihu s krátkým rukávem a originálním kulatým výstřihem v růžové barvě. Triko je ze směsi tencelu a biobavlny a výborně ladí s džínami či šortkami. Vyjde vás na 1190 Kč.

Jemně a světle řešený, pruhovaný top je vyveden z 100% biobavlny. Spodní část se dá nedbale uvázat nebo zastrčit do kalhot. Tak či tak bude v létě krásně větrat a skvěle vypadat a to za cenu 1590 Kč.

Kalhoty a šaty

Velmi krásné a pohodlné tencelové kalhoty s výrazným květinovým vzorem podobným jako má sukně Vera. Kalhoty mají rovný střih a jsou ideální do jarních i letních dnů. Stojí 2490 Kč.

Minimalistické rovně střižené šaty s apartním pruhovaným námořnickým vzorem, který vám vždycky bude připomínat léto a dovolenou. Šaty jsou z jemné organické bavlny s minimální příměsí elastanu, aby byly dokonale pohodlné každému. A cena? 1290 Kč.

Top a šortky

Nádherný lehoučký topík ve světlé barvě, na léto prima a sexy kousek s rafinovaně odhalenými rameny, který podtrhne ženskost. Je vyroben z 100% biobavlny, ideální do horkého letního počasí. Skvěle se hodí ke kalhotům i k sukni. Topík je k mání za cenu 1390 Kč.

Dámské elegantní kraťasy v terakota odstínu z tencelu jsou nejen stylové ale i pohodlné. Zapínají se na knoflík a v pase se dají stáhnout mašlí. Mají kapsy po stranách a vyjdou vás na 1990 Kč.

Co na ně říkáte? Vybrali jste si? Všechny kousky a ještě více jsou k mání na Nila.cz.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Noviny od Armedangels jsou tu, udržitelná móda materiál, eko, šaty, trička, kalhoty, sukně, topy, šortky