Chvála batohům: stylovka pro každou příležitost, která šetří záda

Chvála batohům: stylovka pro každou příležitost, která šetří záda

Kategorie: Oblečení – eshopy, Tašky a kabelky, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Bez tašek, kabelek nebo batohů se dnes žádná žen ani muž neobejde. Potřebujete mít u sebe vždy pár drobností, do práce nosíte k tomu svačinu, psací potřeby nebo i pracovní dokumenty, no a na výlety a cestování je taška či batoh úplnou nezbytností. Zkuste tu škálu vyměnit za batohy.

Jsou moderní, pěkné, vkusné, stylové a šik, a v neposlední řadě navíc šetří vaše záda a vy se nekřivíte s taškou na jednom rameni. Říká se jim různě: batohy, batůžky, ruksaky, anebo bágly. Dnešní módní svět jim nahrává a s tím správným batohem můžete klidně dobýt nejen módní svět.

Máme pro vás pár tipů na šikenózní kousky, mezi nimiž najdete jak sportovní, tak i lifestylové batohy. Prostě tyhle kousky obsáhnou vše, co potřebujete jak ke sportu, tak do práce a do školy, nebo do města.

Patagonia Atom SlingPatagonia Atom Sling

Patagonia Atom Sling

Malý batoh od značky Patagonia, model Atom Sling, se nosí šikmo na širokém popruhu. Je vyroben v tmavě šedivém provedení a má na sobě červené motivy. Objem batohu činí 8 litrů a vyjde vás na 1 399 Kč.

Helly Hansen Stockholm BackpackHelly Hansen Stockholm Backpack

Helly Hansen Stockholm Backpack

Příjemný vkusně provedený jednokomorový batoh je od značky Helly Hansen s pojmenováním Stockholm Backpack ve světle šedivém provedení má černé popruhy a šikmou kapsu v předním díle. Jeho cena činí 1 899 Kč.

The Herschel Supply CO. Retreat BackpackThe Herschel Supply CO. Retreat Backpack

The Herschel Supply CO. Retreat Backpack

Šik kousek od značky The Herschel Supply CO., model Retreat Backpack v šedivém melange provedení s bílými pásky má zajímavý červeně vypodšívkovaný vnitřek a pěkné zapínací popruhy. Cena batohu činí 2 399 Kč.

adidas BP CL Adicoloradidas BP CL Adicolor

adidas BP CL Adicolor

Klasika od adidasu je jednokomorový jednoduchý batoh BP CL Adicolor v černém provedení s velkou přední kapsou a bílými detaily. Vkusný kousek do práce, školy i na cestování vyjde na 1 299 Kč.

adidas BP Clas X Miniadidas BP Clas X Mini

adidas BP Clas X Mini

A ještě jednou adidas, pro slečny a dámy je určen malý a jednoduchý jednokomorový batoh BP Clas X Mini v bílém provedení s přední kapsou a černými detaily. Jeho cena je 1 299 Kč.

Urban Classics Topcover BackpackUrban Classics Topcover Backpack

Urban Classics Topcover Backpack

Elegantní kousek vhodný do města, práce i jinam, to je černý jednokomorový batoh s páskovým zapínáním od značky Urban Classics s názvem Topcover Backpack. Batoh má příjemné koženkové detaily se zajímavým páskovým zapínáním a vyjde na 1 099 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí, mrkněte na Queen.cz a vybírejte dál.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: batohy, styl, do práce, do školy, na sportování, k turistice, do města