Jaro je za humny, tak hurá ven!

Jaro je za humny, tak hurá ven!

Kategorie: Oblečení – eshopy, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Jaro už pomalu klepe na dveře a probouzející se příroda láká k procházkám. Ačkoliv jsou některé dny ještě zamračené, jen náznak slunečného dne vás často nabudí jít ven. Vezměte s sebou děti a vyrazte společně na čerstvý vzduch!

A co dětem obléknout? Počasí je přeci jen zatím nepředvídatelné, a tak radši vybavte děti lehkými bundami a veselými holínkami.

Modrozelená chlapecká bunda za 349 KčModrozelená chlapecká bunda za 349 Kč

Nepromokavá bunda je základ!

Do jarního počasí se skvěle hodí bundy ze softshellového materiálu. Nejenže je voděodolný a ochrání děti před větrem, ale je to i velmi lehký materiál, který je vhodný pro venkovní aktivity. Nová kolekce značky KiK nyní nabízí bundy pro děti ve veselých jarních barvách.

Dívčí růžová budna s modrými prvky za 279 KčDívčí růžová budna s modrými prvky za 279 Kč

Nadchnou tedy nejen vás kvůli své funkčnosti, ale i děti pro jejich pestré provedení. Všechny jsou skvěle, a především prakticky řešené, s kapsami, kapucí nebo vysokým stojákem.

Chlapecká modrozelená bunda se žíháním za 279 KčChlapecká modrozelená bunda se žíháním za 279 Kč

Některé mají celoplošný potisk, případně jsou jednobarevné a vícebarevné. Zapínání na zip dává jistotu, že budou děti stále zapnuté a neprofoukne je. Ceny dětských softhellových bund se pohybují od 250 do 400 Kč, dle velikosti a provedení.

Korálová dívčí bunda za 349 KčKorálová dívčí bunda za 349 Kč

Veselé botky samochodky

Děti jsou hravá stvoření, a tak musíte počítat s tím, že louže jsou jejich největšími kamarády. Měli byste to mít na paměti i při výběru obuvi. Vhodné jsou například gumové holínky, které doma snadno opláchnete od bláta a po vyschnutí jsou zase hned k použití.

Veselé dětské holínky za 219 KčVeselé dětské holínky za 219 Kč

Dětské gumáčky z nabídky obchodního řetězce KiK jsou ve veselých barvách a vzorech na jaké jen pomyslíte – růžové, puntíkované, pruhované i mramorované.

gumáčky mají vrchní okraj se šňůrkou ke staženígumáčky mají vrchní okraj se šňůrkou ke stažení

Navíc všechny holínky do jednoho mají velmi praktickou vychytávku – měkký vrchní okraj s tunýlkem a šňůrkou ke stažení. To, aby voda neprosákla do holínek. A cena je více než příjemná a činí 219 Kč.

Tak co, vyrazíte také s dětmi ven?

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: děti, holínky, bundy, softshellové bundy, jaro, procházky, mokro,