Šaty dělají člověka a ty dámské dámu?

Šaty dělají člověka a ty dámské dámu?

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Staré pořekadlo říká, že šaty dělají člověka. A že často podle vnějšku a oblečení soudíme člověka jaký je a zařadíme si jej mnohdy mylně. Protože nejen šaty dělají člověka člověkem, i když takový nějaký pěkný módní kousek je fajn.

A když tedy šaty dle pořekadla dělají člověka, nabízí se úvaha – dámské šaty pak dělají dámu? Ne, dámské šaty nedělají jen dámu. Díky šatům můžete být dámou stejně jako sexy wamp, nebo pohodářka či sportovní diblík. To je dáno stylem, střihem, materiálem i využitím vámi oblékaných šatů.

A co třeba značkové šaty? Nebylo by prima se začínajícím jarem nějaký kousek do šatníku doplnit? Třeba si vyberete z našich tipů!

Vans WM Funnier DressVans WM Funnier Dress

Vans WM Funnier Dress

Černé dámské šaty od značky Vans s motivem kolem krku, jsou vyrobeny ze 100 % bavlny. Mají krátký rukávek a jsou v mini délce. Černá je barva která ladí se vším, tudíž lze doplnit šaty módními doplňky a obuví v jakékoli barvě. Šaty vyjdou na 1 259 Kč.

Daily Paper FeriDaily Paper Feri

Daily Paper Feri

Fialové dámské šaty od značky Daily Paper se zajímavým postranním motivem a pojmenováním Feri mají nastavitelná široká ramínka a široký volán ve spodní části délky šatů. Jsou vyrobeny ze 100 % polyesteru a jejich cena činí 1 759 Kč.

Nike W NSW Essential Dress LBRNike W NSW Essential Dress LBR

Nike W NSW Essential Dress LBR

Jednoduché tričkové růžové dámské šaty od značky Nike s názvem W NSW Essential Dress LBR , mají nenápadné logo vepředu pod průkrčníkem, široké delší rukávky a hladké provedení. Vyrobeny jsou ze 100 % bavlny a vyjdou vás na 699 Kč.

Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti DressUrban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress

Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress

Krémové dámské šaty od značky Urban Classics s tenkými černými pruhy, mají atypický vrchní díl, který je vzadu zčásti volný a odhaluje zádové partie. Materiálem je 100 % bavlna a cena činí 559 Kč.

adidas EQT Dressadidas EQT Dress

adidas EQT Dress

Černé dámské šaty od značky adidas EQT s postranním logem, mají užší střih v maxi délce. Zajímavým detalem je širší zelený pružný lem průkrčníku a velká písmena EQT na levém boku šatů. Šaty stojí 1 050 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí, na Queens.cz najdete další kopu cool kousků dámských šatů.

Úvodní foto: Cheap Monday W Implode šaty za 320 Kč

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské šaty, značkové šaty, šaty,