Jak na prima chladivé léto? Se šaty z limitky od Leedy

Jak na prima chladivé léto? Se šaty z limitky od Leedy

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Je libo chladivé, sexy, a přitom pohodlné šaty na léto? Není nic jednoduššího než si pořídit některý kousek z limitované edice značky Leeda Catch me! Red Limited.

Catch me! Red Limited je limitovaná edice šatů z jemné viskózy s výrazným červeným potiskem z kolekce Catch me!. V kolekci najdete četní střihy a provedení letních šatů – jak odhalené vázací šaty, tak košilové klasiky, nebo rozevláté či romantické šaty. Vzor je podobný, ale výsledek vždy jedinečný a jiný.

Každé letní šaty z kolekce Catch me! Red limited jsou své, přičemž originální potisk se na každém kousku vždy mění. Krásné a šik šaty můžete vytvarovat pomocí pásku s výraznou stříbrnou karabinou nebo je nechat volně splývat. Tak máte hned dva v jednom – jedny šaty na více způsobů využití i řešení a v konečném důsledku pak i pojetí celkového stylu vašeho outfitu.

Umělé hedvábí je fajn

Díky lehkému a vzdušnému materiálu, který jemně splývá a díky svému složení i příjemně chladí, jsou tyto šaty u skvělou volbou pro horké letní dny i večery. Viskóza je materiál z celulózového vlákna. Říká se mu i umělé hedvábí. Často jej najdete pod názvem rayon, obě pojmenování jsou správná.

Klady a zápory viskózy

Viskóza je velmi příjemná na nošení. Je měkká a splývavá. Rovněž chladí, proto se skvěle hodí na léto. Materiál se nežmolkuje ani se v něm netvoří statická elektřina čili nepřitahuje smítka a chlupy. Občas má viskóza tendenci se srážet, nebo mačkat. Častým praním se viskózové oblečení opotřebovává.

Proto perte viskózu jen na program bez ždímání, aby se vám viskózová vlákna nemačkala a nezeslábla. Sušte je vždy pověšené na ramínku. Mnohdy stačí jen za sucha vyčistit, nebo jen vodou a pracím prostředkem očistit jen ušpiněné části oblečení. Tak předejdete postupnému ničení skrz časté praní. Kousky z viskózy není nutné žehlit, ale je-li to nutné, tak jen vlažnou žehličku.

Zdroj foto: Jiří Hroník pro značku Leeda

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: letní šaty Leeda, kolekce Catch me! Red limited. limitovaná edice letních šatů