Šaty Daphne vás promění v bohyni léta

Šaty Daphne vás promění v bohyni léta

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Španělská značka udržitelné etické módy s jedinečným osobním stylem. Zakladatelky Maria a Alexia samy sebe nazývají „kočovnými návrhářkami“, jejich tvorba je z velké části inspirována zkušenostmi a zážitky z cest.

Oděvy Suite 13 vznikají v Barceloně s velkým smyslem pro detail a z těch nejkvalitnějších materiálů. Jejich střihy jsou jedinečné, nadčasové a neskutečně pohodlné. A jedno je jisté – jakékoli šaty Daphne povýší vaše léto na další a vyšší level. V nich zazáříte a budete se přitom cítit skvěle. Jsou totiž flexibilní, originální a lze je nosit na mnoho způsobů. Vyberete si i vy?

jak lze všechny Daphne šaty nosit – ukázka variacíjak lze všechny Daphne šaty nosit – ukázka variací

Šaty Daphne Long Stripe

Stylové, v jemné přírodní barvě a jako jeden kousek lze tyto šaty nosit na nespočet způsobů. Proto jsou Daphne Long Stripe ta správná volba pro letní outfit. Hlavní devizou těchto šatů je totiž jejich originální střih – ležérně rozevlátý, pohodlný a hlavně variabilní. Můžete je uvázat kolem krku, asymetricky přes jedno rameno nebo je jen omotat kolem hrudníku a užít si pocit holých ramen.

šaty Daphne Long Stripešaty Daphne Long Stripe

Pro více inspirace přikládáme obrázek s několika názornými příklady, jak na to. Kromě střihu zaujme i oblíbený vzor jemného šedého proužku na krémovém podkladu, který je stejně jako tento model velmi variabilní. Díky směsi tencelu a lnu jsou šaty neskutečně jemné a vzdušné. Uvažte je dle aktuální nálady. Šaty perte v programu na jemné prádlo do 30 °C. Daphne Long Stripe jsou k mání v univerzální velikosti – šířka v oblasti hrudníku je 50 cm a délka od nejvyššího cípu látky dolů činí 147 cm. Za 3 590 Kč zcela jistě stojí, protože vám postačí jedny šaty na léto, s nimiž vytvoříte variabilní cool look pokaždé jinak.

Šaty Daphne Long Iceberg Green

Je libo rafinovaně vypasované šaty, volně splývající model nebo róbu na jedno ramínko? Z tohoto kousku vykouzlíte všechny zmiňované varianty, záleží, na co zrovna budete mít náladu. Hlavní devizou těchto šatů je originální a flexibilní střih. Postačí vám tyto jedny šaty na léto, s nimiž vytvoříte variabilní cool look pokaždé jinak.

Daphne Long Iceberg GreenDaphne Long Iceberg Green

I tyto šaty můžete je uvázat kolem krku, asymetricky přes jedno rameno nebo je jen omotat kolem hrudníku a užít si pocit holých ramen. Díky směsi biobavlny a lnu jsou šaty velmi příjemné, prodyšné a přitom dostatečně pevné. V jemné hráškové barvě si budete připadat jak víla, určitě se pak připravte na zvýšenou pozornost, kterou s tímto kouskem způsobíte. Daphne Long Iceberg Green jsou k mání v univerzální velikosti – šířka v oblasti hrudníku je 50 cm a délka od nejvyššího cípu látky dolů činí 147 cm. Cena činí 2 990 Kč.

Šaty Daphne Long Ginger

Půvabné a unikátní šaty se postarají hned několik modelů v jednom. Díky materiálu z tencelu jsou neskuteně vzdušné a hebké a pyšní se jemným leskem. Střih je flexibilní jako u předchozích modelů. My tleskáme i nádherné starorůžové barvě, která dá krásně vyniknout letnímu opálení. Vy se rozhodně připravte na zvýšenou pozornost, kterou s sebou tento skvost nese.

Daphne Long GingerDaphne Long Ginger

Tencel je choulostivější materiál než například bavlna, perte jej tedy na jemný prací programu při teplotě do 30°C. Nedávejte do sušičky, stačí dobře vyvěsit a nemusíte žehlit. Šaty Daphne Long Ginger jsou k mání v univerzální velikosti – šířka v oblasti hrudníku je 50 cm a délka od nejvyššího cípu látky dolů činí 147 cm. Cena činí 2 990 Kč a stačí jedny šaty na celé léto, s nimiž vytvoříte outfit pokaždé jiný.

Šaty Daphne Short Black

A poslední kousek značky Daphne jsou šaty Daphne Short Black. Opět máte k dobru jeden kousek na nespočet způsobů. Vedle střihu zaujme i materiál ze směsi viskózy a cupra. Díky ní jsou šaty krásně splývavé, vzdušné a hebké a pyšní se hedvábným leskem. V kombinaci s elegantní černou barvou se tak jedná o vysoce univerzální kousek, vhodný do letních ulic i na slavnostní příležitosti. Uvažte je dle aktuální nálady a připravte se na zvýšenou pozornost, kterou s sebou tento skvost nese.

Daphne Short BlackDaphne Short Black

Doporučujeme praní ručně, maximálně na jemný prací program při teplotě do 30°C. Doporučujeme používat ekologický prací prostředek, který je šetrný k přírodě, oblečení i pokožce. Nedávejte do sušičky. Univerzální velikost má šířku v oblasti hrudníku 50 cm a délku 90 cm. Cena činí 2 590 Kč. Koupit vám stačí jedny šaty na léto, s nimiž vytvoříte look pokaždé jinak.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské šaty, šaty Daphne, značka Daphne, španělská značka, variabilní šaty