Cool léto 2020 s Reserved

Cool léto 2020 s Reserved

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Čeká vás léto ve městě? Módní polská značka Reserved připravila perfektní kousky pro nadcházející měsíce. Inspirujte se kolekcí plnou elegantních outfitů, které jsou stvořené na léto 2020.

Kolekce Summer 2020 přináší esenci dokonalého letního šatníku, zejména pokud očekáváte, že v outfitu splníte nejen své pracovní povinnosti, ale zazáříte v něm i ve svém volném čase a při útěku pryč z města.

Letní kolekce

Kolekce je laděna ve jménu jemných odstínů bílé a béžové. Kombinace lehké saténově lesklé bundy zdůrazňující pas s kalhotami vyrobenými ze stejného materiálu bude vypadat skvěle v každé situaci. Tento trendy outfit lze ozvláštnit například spárováním s džínovou košilí.

Praktické i romantické kousky

Najdete zde také romantické kousky jako je svetr s výstřihem do písmene V připomínající oblaka, sukni do tvaru písmene A nebo lehkou bundu s velkými kapsami či kalhoty s vysokým pasem. Tuto sezónu se nehraje na barvy, ale především materiál a střih.

**

Materiál je podstatný

S důrazem na materiál je nezbytné zmínit například poloprůhlednou košili v pastelové barvě, jemné děrované svetry či lesklé oblečení z materiálu připomínající kůži s průstřihy, které rafinovaně odhalují tělo. Důležitým prvkem kolekce je také výstřih, a to ten v oblasti zad, zdůrazňující ramena a štíhlý krk.

Experiment ve stylu klasiky

V módě stojí za to trochu experimentovat. V kolekci najdeme nepřehlédnutelný kousek v podobě obleku posetého flitry, který rozhodně není vyhrazen pro karnevaly nebo silvestrovské večírky, ale je skutečným hitem jara a léta již několik sezón. Díky flitrovým aplikacím oblek krásně odráží sluneční světlo.

Mimnimalismus v akci

Na druhé straně značka podporuje minimalistický přístup, tolik oblíbený u skandinávských žen. Dobře střižené tričko je základem mnoha skvělých looků a ani na jednoduché letní šaty značka nezapomněla. Letošním trendem jsou ty se špagetovými ramínky.

Barevně střídmě

Paleta barev se však neomezuje jen na výše zmíněnou bílou a béžovou. V kolekci zaujmou i odstíny levandulové, mátové, lahvově zelené, hnědé a modré. Značka představila i vícebarevný print, kterého si můžeme na několika modelech všimnout. Za bližší pohled toto léto stojí doplňky, zejména sandály s vázáním kolem kotníku a taška do ruky připomínající kufřík.

Reserved pro muže

Značka si připravila i letní kousky pro muže v podobném barevném schématu. Místo jemně fialové barvy tu najdeme růžovou a tmavě modrou nebo potisky s exotickými rostlinami a vodním motivem.

Trendy do města i outdooru

I v pánské kolekci najdeme trendy oblečení na léto ve městě nebo na dovolenou u jezera. Nechybí kousky perfektní pro vyjížďku na lodi jako je pruhovaná mikina s kapucí, kardigan, větrovka, vesta, bílé kraťasy, sportovní obuv (nebo espadrilky) a batoh inspirovaný námořnickou taškou.

Letní klasika

A když je čas vrátit se do každodenní rutiny skvěle poslouží světle bílý oblek a pohodlné boty s profilovanou podrážkou nebo tmavá košile s ležérní délkou rukávů po lokty a kraťasy v kombinaci s teniskami.

Kolekce Reserved Summer 2020 je k dispozici v obchodech značky Reserved a online na Reserved.com.

  • Zdroj foto: Reserved
  • Modelka: Patrycja Gardygajło
  • Model: Iwan Zalewski
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: léto, letní kolekce, Reserved, Summer 2020