Nová kolekce Pura Vida: na sport, na výlet i na rande

Nová kolekce Pura Vida: na sport, na výlet i na rande

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Venkovní teploty utěšeně stoupají, dny se prodlužují, možností, jak si naplno užít aktivní den, stále přibývá… a vy nemáte co na sebe! Ovšem rozhodně se nenechte rozhodit poloprázdných šatníkem, potřebný outfit snadno doplníte v e-shopu české módní značky Pura Vida.

Čerstvá várka z kolekce Pura Vida Jaro/ Léto 2021 přináší oblíbené kousky v nových barvách a také nové kousky v oblíbených designech – jak je komu libo. Funkční, krásné, pohodlné a slušivé tříčtvrteční i krátké legíny, sukně, šaty, cyklodresy, trička a tuniky s krátkým rukávem. A jak je u Pura Vidy zvykem, vše je možné nápaditě kombinovat, dle potřeby odkládat či naopak vrstvit.

Pro aktivní a pohodové dny

Kousky Pura Vida jsou kompletní výbavou na aktivní léto. Ať už vyrazíte za relaxem, sportem, na výlet, či chatu nebo na rande, barvy vás budu všude doprovázet. Novým hitem v nabídce značky jsou sportovní sukénky, ideální elegantní a funkční doplněk na běhání, kolo nebo brusle.

Byly ušily jako vše ze sortimentu Pura Vida z funkčních materiálů ve čtyřech nových vzorech. V kolekci najdete šaty, šortky, trička, tílka. Zkrátka všechno, co nezbytně potřebujete pro prosluněné dny. Vida. Každý kousek září barvami, originálními vzory a pozitivní energií.

La Vida šaty

Bez šatů LA VIDA se v létě zkrátka neobejdete. Jsou ušity z bavlny s trochou elastanu, aby se v nich dalo pořádně zadovádět a nikde se nevytahaly, neškrtily ani neškrábaly. K mání jsou modré, černé, růžové a všechny mají kapsy!

Můžete si je vzít kamkoliv – k vodě, na procházku, na oběd, a když se navečer trochu ochladí, stačí si pod šaty natáhnout třeba krátké šortky v designu QUINTANA ROO nebo RELAX z kvalitního, pohodlného, rychleschnoucího a na dotek příjemného materiálu. Mají pořádně vysoký pas, takže nikde nic nevylézá ani nepřetéká. Stejně skvěle jako šaty k nim pasují i topy, trička či mikiny PURA VIDA.

Vrstvěte a kombinujte!

Vše můžete je podle momentální nálady kombinovat, podle venkovní teploty vrstvit nebo naopak odkládat. S Pura Vidou jsou a budou jaro, léto a vůbec prázdniny prostě parádní.

Zdroj foto: Pura Vida

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Pura Vida, kolekce jaro a léto 2021, dámské oblečení, sukénky, šortky, trička, tílka, šaty