Ťuk, ťuk: Vánoce se nezadržitelně blíží! Máme pro vás tip na dárek!

Ťuk, ťuk: Vánoce se nezadržitelně blíží! Máme pro vás tip na dárek!

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

I když letos nás turbulentní rok uvrhává do navýšení cen všeho včetně energií a celosvětového stále trvajícího problému pandemie Covidu, naučte se radovat z maličkostí. Svěží vánek, podzimní barvy přírody, modré nebe, slunce, šum řeky, nebo vyhlášení miss kabelka.

Ano, i kabelky mají své Miss. A značka Mybelka má Miss Mybelka. Tou se letos stala obzvláště oblíbená Mybelka typu Luna v béžové barvě. Gratulujeme!

Vánoce se blíží

Pokud tedy již přemýšlíte nad výběrem dárků k Vánocům pro své blízké, mohlo by vás to zajímat. Protože obdarovat někoho Miss kabelkou je skvělý nápad. Nebo si Mybelku Luna pořiďte pro sebe. Je malá, milá, neprodávanější, z pravé kůže a od české značky Mybelka.

Bestseller mezi Mybelkami

Absolutním bestsellerem se stala Luna z kůže připomínající krokodýla, v béžové barvě. Miss Mybelka, a zároveň Miss sympatie, je ideálně velká kabelka v odstínu, který se skvěle kombinuje s dalšími barvami. Béžová Luna svou univerzálností naprosto okouzlila české publikum. Je proto skvělým tipem na dárek pro dámy bez rozdílu věku. Pokud váháte s výběrem, béžová Luna je jasná volba.

Druhá je Alma

Druhé místo v oblíbenosti mezi zákazníky značky Mybelka obsadila tmavě zelená semišová Alma. Ta je nesmírně ženská a poutá pozornost už na dálku. Díky své grácii je vhodná pro všechny ženy, jež chtějí zaujmout na první pohled.

Třetí příčku obsadila černá Luna

A na třetí místo zákaznice zvolily opět Mybelku typu Luna, ale tentokrát v naprosto klasickém provedení – černé kůži. Černá kabelka je úplný základ šatníku, a proto Mybelka v této barvě nikdy nebude krokem vedle.

Za kolik je koupíte?

  • Prodejní cena Mybelky Luna, béžový krokodýl je 2290 Kč.
  • Prodejní cena Mybelky Alma, tmavě zelený semiš je 2290 Kč.
  • Prodejní cena Mybelky Luna, černý krokodýl je 2290 Kč.

Více informací naleznete na Mybelka.cz.

  • Zdroj info: Veronika Poláková- Agentura V rukavičkách
  • Zdroj foto: Mybelka
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Vánoce, dárek, tip, Mybelka, Miss Mybelka, kabelky