Nej kabáty z udržitelných materiálů v Green butik

Nej kabáty z udržitelných materiálů v Green butik

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Udržitelnost je skloňována v současnosti ve všech směrech. O módě to platí dvojnásob. Víte, že můžete přírodě a životnímu prostředí pomoci i nošením těch správných kousků oblečení? Stačí si vybírat udržitelné oděvy nebo kousky z recyklovaných materiálů.

Dnes existují i obchody, zaměřené právě na udržitelnost. Mezi jeden hodně více profláknutý dnes patří bezesporu Green butik, online obchod s širokou škálou udržitelné módy. Obchod nabízí velký výběr zimních kabátů a bund v udržitelných verzích. Mezi nejprodávanější patří vlněný kabát Valley Walk Dobles od Seasalt Cornwall nebo bunda Elisha Puffa od britské značky Thought.

Seasalt Cornwall Valley Walk Dobles

Patří mezi ty nejvíce prodávané zimní kouskyy. Valley Walk Dobles od britské značky Seasalt Cornwall, je vyroben ze stoprocentní a hřejivé vlny. Kabát tak nabízí maximum pohodlí, protože volnějšího střihu. Zapínání je na knoflíky a kousek má velkorysé kapsy. Může být váš za 5 390 Kč.

Seasalt Cornwall Hunter 2 Onyx

K oblíbencům se řadí i kousek britské značky Seasalt Cornwall, kterým je kabát Hunter 2 Onyx. Je sportovního střihu a s kapucí. Je podšit fleecem, je vodě i větru odolný, ale i tak stále krásně prodyšný. Hunter 2 Onyx je vyroben z bavlny a recyklovaného nylonu, a vyjde vás na 4 990 Kč.

Thought Elisha Puffa

Zimní bunda Elisha Puffa od značky Thought je ryze z recyklovaných materiálů – polyesteru a fleecu (fleecová je podšívka). Moderně střižená bunda má prošívaný vzhled s délkou pod kolena. Je ideální pro všechny věkové kategorie a stojí 5 590 Kč.

Zdroj info: Green Butik

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: zimní kabáty, zimní bundy, Green Butik, udržitelná móda, recylovaný materiál