Girls Are Awesome: Sportovní styl

Girls Are Awesome: Sportovní styl

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Znáte značku Girls Are Awesome? Ne? Chyba! Značka hlásá, že Girls Are Awesome, nebo li dívky jsou úžasné. A kdo z vás dámy a dívky by mezi úžasňačky nechtěl patřit? Zkuste jejich kousky a budete se cítit opravdu úžasně!

Girls Are Awesome je značka, komunita, mediální platforma i digitální agentura. Protože Girls are Awesome na sebe bere hodně podob. Jedno ale mají společné: holky jsou tu vždycky na prvním místě. Tak proč nezkusit být jako ty Girls Are Awesome? A jestli je ještě neznáte, zkuste sledovat jejich web a sociální sítě.

Girls Are Awesome Stand Tall Hoody

Černá dámská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Girls Are Awesome s modrým motivem na hrudi dostala pojmenování Stand Tall Hoody. Je to cool mikina s kapucí, klokaní kapsou, elastickými manžetami a lemem, logem na hrudi a zádech. K mání je nyní ve slevě z původních 2 099 Kč na 1 680 Kč.

Girls Are Awesome Messy Morning Tee

Bílé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Girls Are Awesome s názvem Messy Morning Tee, je s červeným motivem na přední části. Vyrobeno je ze 100 % bavlny a velmi příjemné na nošení. Bude cool kouskem vašeho nejen sporty looku. Cena činí 850 Kč z původních 1 059 Kč. Triko je k mání i v černém provedení s bílým motivem.

Girls Are Awesome All Day Hoody

Mentolová dámská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Girls Are Awesome s modrým logem na hrudi a motivem na zádech dostala název All Day Hoody. Je to krásná mikina v příjemné pastelové mint barvičce, která e k mání i v černém provedení, vyjde na 1 680 Kč z původních 2 099 Kč.

Girls Are Awesome All Day Tee

Černé dámské tričko ze 100% bavlny, s krátkými rukávy od značky Girls Are Awesome s pojmenováním All Day Tee, je vyvedeno se zlatým logem na hrudi a motivem na zádech. Původní cena 1 059 Kč, byla snížena na 850 Kč.

Sponzorované odkazy



Štítky: Girls Are Awesome, mikin, a trička, sportovní styl