Móda deštníků: Deštník jako nejen módní doplněk

Móda deštníků: Deštník jako nejen módní doplněk

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Deštník je pro každého z nás nepostradatelný, pokud nemáme rádi mokré oblečení, zplihlé vlasy a rýmu. Před tímto nás menší či větší paraple ochrání, ale nejen to. Deštník je i módním doplňkem, proto nepodceňujte jeho výběr.

Pokud máte rádi strakaté oblečení, vyberte si jednobarevný deštník v univerzální barvě nebo v černobílém provedení kostiček, pruhů či koleček. Nosíte jednobarevné oblečení nebo máte dokonce nejoblíbenější černou? Zvýrazněte se módním doplňkem, barevně pruhovaným deštníkem. Do kanceláře vykročte s elegantním paraplíčkem s ozdobnými vlnitými lemy a dřevěnou rukojetí. Dětem pořiďte motiv s oblíbeným zvířátkem nebo kresleným seriálem. Pánové naopak ocení decentní provedení deštníků v hnědé, béžové či černé barvě.

Máte doma francouzskou deku pro dva? Tak vyzkoušejte také partnerský deštník. Můžete tak společně uskutečnit procházku městem a zůstat přitom na suchu.

Někdo by si řekl, že je deštník jako deštník, ale není tomu tak. Kvalita se rozlišuje dle materiálu, typu rozkládání a také dle počtu výztuží, díky kterým se vám paraple neobrátí naruby při velkém větru. Deštník koupíte v ceně od 200 Kč do 800 Kč a na ceně se projevuje také druh držadla, které je k dostání z plastu, koženky nebo dřeva.

zdroj: www.symmi.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: deštník, partnerský deštník, symmi.cz, módní doplněk, deštníky