Koktejlové šaty: Pořiďte si šaty na odpoledne i večer

Koktejlové šaty: Pořiďte si šaty na odpoledne i večer

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Koktejlové šaty nebo také známé šaty jako koktejlky jsou výjimečné svou všestranností. Tento typ šatů si totiž můžete obléci jak na odpolední sezení u dobré kávy, tak i na bujarý večer. Koktejlové šaty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly celodennímu nošení, jsou příjemné, a když budete vědět, po kterých šáhnout, tak samozřejmě okouzlující.

Koktejlové šaty mají typický střih a délku. Délka šatů je vždy pod kolena. Díky délce jsou koktejlové šaty vhodné i na společenské večery, tedy například pro návštěvu divadla nebo jiného kulturního zážitku. Dříve byly nezbytností bílé nebo černé rukavičky, které dodaly ženě na šarmu, v současnosti záleží na každé ženě. Pokud však chcete být elegantní, určitě si je dopřejte.

Koktejlové šaty jsou vyrobeny z velice příjemného a vzdušného materiálu, proto nemusíte mít strach z návalu tepla nebo svědění. Těmto šatům se meze nekladou, a proto si můžete bez problému pořídit jak černé, červené, tak i žluté šaty. Nezapomínejte také na vhodnou boty. Ideální volbou jsou sandále na vyšším podpatku.

zdroj: http://spolecenske-a-svatebni-saty.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: Koktejlové šaty, koktejlky, šaty, dámské šaty