Kostýmky Dianthe nejen do kanceláře! / Dámský společenský oděv

Kostýmky Dianthe nejen do kanceláře! / Dámský společenský oděv

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Potřebujete působit profesionálně a zároveň Vás neláká usedlá image šedé myšky? I ve formálním oblečení je prostor pro kreativitu! Když se řekne formální nebo pracovní oděv, ještě to neznamená, že se musíte navléknoout do černého kostýmku. Elegantní kostýmky mají dnes mnoho podob a zdaleka už nejsou tak nudné.

Nebojte se vzorů, zvýrazněte se květinovou sukní z lehkého materiálu a k tomu si oblékněte žluté sako. Pokud máte ráda jemnou eleganci, zvolte zlatou barvu a saténový materiál. Zlatá sluší každé ženě a je decentní. Musíte si vzít černé kalhoty? Doplňte je barevnou halenkou, vestou či dámskou kravatou. V letošním roce si můžete pořídit také kostýmek Dianthe v tmavě červené barvě nebo trendy zelené.

Specializovaný obchod Dianthe se společenskými šaty, kostýmky a společenskými doplňky stojí za to navštívit. Tento butik se pyšní velkým výběrem a ani se nemůže přirovnávat k ostatním obchůdkům, jenž mají jen pár kousků kostýmků. V Dianthe pro vás mají na výběr nepřeberné množství kostýmků, které vhodně doplní a prozáří váš šatník – dámské kostýmy, kalhotové kostýmky, kostýmky se sukní a další. Najdete tam modely mnoha vzorů i barev – formální i slavnostní. Pokud chcete vypadat elegantně v práci, na firemním večírku nebo jiné slavnostní příležitosti, určitě se mrkněte na kostýmky od Dianthe!

zdroj: www.dianthe.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: dianthe, dámské kostýmy, formální oděv, pracovní oděv, kostýmek, kostýmky, společenský oděv, společenské šaty