Kůže i kožešiny, to je Kara: Oblékněte se do luxusních kožených oděvů

Kůže i kožešiny, to je Kara: Oblékněte se do luxusních kožených oděvů

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Kara je známá slovenská značka kvalitního koženého a kožešinového oblečení. Na slovenském a českém trhu se objevuje již okolo šedesáti let. Stále si udržuje přední místo ve výrobě a zpracování kožených a kožešinových výrobků a jejich vývoj jde ruku v ruce s módními trendy stále dopředu.

Společnost Kara používá na výrobu kvalitního oblečení převážně přírodní kožešiny, ale také syntetické kožešiny a usně. Přírodní kožešiny jsou zastoupeny převážně z kožešin králíků v přírodních barvách, ale i v obarveném provedení. Další kožešina je z modré, stříbrné nebo červené lišky. A v neposlední řadě je v nabídce přírodní kožešina mývala, nutrie, korejského psa, sviště, norků apod. Pokud neradi nosíte pravé kožichy, je pro vás připravena kolekce výrobků ze syntetické kožešiny. V kolekci Kara si můžete vybírat z celé řady imitovaných přírodních kožešin v různých barvách a vzorech. Další část sortimentu tvoří výrobky z oděvní usně.

Design kožešinových výrobků Kara se stále vyvíjí a jako první vás jistě zaujme kožešinové pončo sešité z úzkých pruhů nebo kožešinové sáčko ve stylu bolerka. Na kožených bundách se můžeme kochat fialovými a červenými tóny podzimu a ozdobnými prvky, jako jsou zipy, pásky, kapsy a decentní prošíváni.

Společnost Kara nevyrábí pouze elegantní kabáty a kožichy, ale také široký sortiment pracovního oblečení, které bylo navrženo podle přání zákazníka. Jedná se o oblečení např. pro dřevorubce, truhláře a pro lesníky. Z této pracovní kolekce máte možnost opravdu pořídit svému milému vše, co vás zrovna napadne.

zdroj: www.karatrutnov.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Kara, kožešinové oblečení, kožené oblečení, www.karaturnov.cz, Kara Trutnov, oblečení s kožešinou