Dámské legíny

Dámské legíny

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Dámské legíny se dostaly do našeho podvědomí jako sportovní kousek oblečení, který rádi nosíme na aerobic, na běžecký trénink nebo na projížďku na kole. Pro některé sportovce hrajou legíny roli funkčního spodního prádla pro zimní sporty, při nichž potřebují udržovat teplotu těla pro vysoký výkon. Teplo zajišťují speciální mikrovlákna a také proto patří tyto výrobky mezi dražší skupinu oblečení.

Dámské legíny ale mohou být také doplňkem krajkového spodního prádla, kdy jsou vyrobeny z punčochového materiálu s průhledným efektem. V prodejnách najdeme celé krajkové legíny nebo jen částečně, v lesklém i matném vzhledu.

Módní trend

Nyní jsou legíny hlavně módní záležitostí. Sebevědomé ženy mohou legíny kombinovat s kraťasy, sukní nebo tunikou. Díky elastickému materiálu, ať už bavlny nebo umělých vláken, vypadá ženská postava v legínách vždy skvěle. Legíny jsou pohodlné, originální a sexy. Nejoblíbenější je ¾ délka kalhot, ale kdo je menší postavy, měl by si obléci spíše délku nad kolena. Provedení legín je jednoduché avšak s jemnými detaily je dosaženo skvělého efektu. Na nohavicích se často objevuje rozparek nebo krajka. Co se týče výšky pasu, pro sportovní aktivitu je vhodnější vyšší pas, který zajistí pohodlí, a do města je naopak hezčí bokový střih. Ve škále barev máme široký výběr, k dostání jsou jednobarevné provedení v mnoha odstínech, ale také vzorované materiály pro odvážnější. Tak hurá do toho. Buďte originální!

Fotky jsou čerpány ze stránek www.puncocha.cz, www.redraven.cz, internetovy-obchod.msbox.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské legíny, lesklé legíny, kožené legíny, vinylové legíny