Chloe kabelky 2009

Chloe kabelky 2009

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Kabelky od známé Chloe mají jednoduchou linii a přesto oplývají jedinečností. Kabelky si jistě oblíbí ženy, které mají rády originalitu, extravaganci a praktičnost. Luxusní kolekce Chloe kabelek je navržena tak, aby jste ji mohli kombinovat s více styly oblečení v různých barvách.

Už jste někdy měly v šatníku kabelku z hadí kůže? Teď tuto možnost máte. Můžete si vybrat malé psaníčko i velkou tašku, ale v každém případě vás to bude stát spoustu peněz. Nemusíte se ale bát, že by jste skvostný kousek musely příští rok vyměnit, kabelky Chloe jsou totiž nejen nápadité a vysoce módní, ale take nadčasové. Chloe kabelka vás tedy bude doprovázet mnoho let.

Kolekce 2009

Materiálem kabelek značky Chloe je kvalitní matná či lesklá kůže a hrubě tkaná textilie. Na léto 2009 jsou tašky laděné do přírodních tlumených tónů, které se hodí ke každému oblečení a dokáží vás oslovit jemnými detaily. Zajímavým kouskem je bílá textilní taška s modrými koženými lemy a ozdobnými zipy, pomocí nichž si můžete kabelku zmenšit. Luxusní kombinací je bílá hrubá kůže se zlatým kováním a hnědými jemnými linkami. Pro odvážné je fialová kožená kabelka se zlatým řetězem na rameni. Pokud se chystáte vyrazit na večírek, obstarejte si černobílou tašku posetá třpytivými flirty. A co vám nesmí v kabelce od Chloe chybět? Přeci Chloe sluneční brýle.

Sponzorované odkazy



Štítky: kabelky, tašky, Chloe