Zoe & Zac přínáší: Nejkouzelnější ekologické boty na světě!

Zoe & Zac přínáší: Nejkouzelnější ekologické boty na světě!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Zoe & Zac je značka, pod kterou se prodávají cenově dostupné, stylové a především ekologicky šetrné doplňky, jako jsou boty a kabelky. Každá bota v kolekci pro jaro/léto 2009 je vyrobena z přírodních materiálů, jako je organická bavlna, len, juta nebo recyklovaná guma. Stejně tak balení bot Zoe & Zac je ekologické díky recyklovaným krabicím s potiskem ze sójového inkoustu.

Nejen že boty Zoe & Zac vypadají díky svému jednoduchému osobitému stylu skvěle, ale také jsou velmi pohodlné a vhodné i pro alergiky kvůli svým kovovým sponám neobsahujícím nikl. Sandály Zoe & Zac ve fialové a hnědé barvě jsou originální svým vnitřním květinovým potiskem a podpatkem vyrobeným z juty. Linie těchto bot je velmi elegantní, a proto vás nikdo na ulici nepřehlédne.

V přírodních tónech hnědé, černé a růžové barvy si můžete pořídit kožené ergonomicky tvarované sandále ve stylu žabek. Podrážka je vyrobena z recyklované světlé gumy a je mírně zvýšená. Kontrastní stehování, zvýšená podrážka, tištěný vzor kytek.. to jsou pantofle Zoe & Zac v černobílém provedení.

Společnost Zoe & Zac nabízí ve své kolekci také botasky a baleríny. Jistě vás zaujmou baleríny s gumovou špičkou ve stylu tenisek, nezačištěným vzhledem a tkaničkami. Tento styl je k dostání v modré, růžové a maskáčové verzi. Elegantními baleríny Zoe & Zac se vyznačují nízkým podpatkem, elegantní linií, kytkovaným potiskem nebo ozdobnou mašlí a můžete si je pořídit v hnědé a růžové barvě.

zdroj: http://www.zoeandzac.com/

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské boty, sandály, zoe & zac, zoe and zac