Podzimní dámské bundy 2010 / Bundy péřové, kožené i fleecové

Podzimní dámské bundy 2010 / Bundy péřové, kožené i fleecové

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Přestože je léto pomalu u konce a teplé počasí vystřídá déšť a zima, tak nemusíte věšet hlavu. S pomocí vhodného dámského oblečení jde vše mnohem snadněji a vaše tvář se opět může rozzářit. Podzimní dámské bundy 2010 jsou ve znamení elegance a barev. Dlouho neotálejte a vzhůru na nákupy.

Dámské bundy patří mezi oblečení na kterém si ženy dávají záležet. Nejde totiž o tričko, které můžete schovat pod mikinu či svetr. Výběr bundy je tedy opravdu důležitý. Díky ní vám to bude slušet nejen na procházce či při nákupech, ale také na různých cestách.

Každá žena volí jiný druh podzimní dámské bundy. Některé volí bundy péřové, jiné kožené či fleecové. Na vás už je tedy samotný výběr materiálu. Dámské bundy také volte dle míst, které hodláte navštěvovat. Jste-li moderní žena, která ráda nakupuje, pak sáhněte po kožené bundě. Její nespornou výhodou je nepromokavost a pevný, neprofoukavý materiál. Ovšem jste-li žena, které miluje procházky parkem, pak zvolte bundu fleecovou. Její sportovní vzhled k vám bude náramně pasovat.


Dámská bunda, 749 Kč


Dámská bunda 699 Kč


Dámská bunda 799 Kč


Dámská bunda 849 Kč

zdroj:http://www.bonprix.cz/
foto: Hemera / Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: Podzimní dámské bundy 2010, podzimní bundy, dámské bundy