Sportovní oblečení DRAPS pro muže i ženy

Sportovní oblečení DRAPS pro muže i ženy

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Pohyb je základem života. Člověk se pohybuje, aby mohl žít. Ovšem někteří z nás se ve skutečnosti žijí, aby se mohli pohybovat. Všem sportovním nadšencům a pochopitelně nejen těm je určen následující článek, který pojednává o jedné zajímavé české oděvní značce. Jmenuje se DRAPS, sídlí v Olomouci a zabývá se návrhy, výrobou a prodejem módního oblečení pro sport a volný čas. Společnost DRAPS existuje na českém trhu již několik let a svým zastoupením na spoustě míst České republiky si získala patřičnou pozornost. Jako taková navíc sponzoruje českou elitu v akrobatickém rokenrolu v čele s několikanásobným mistrem v této disciplíně Romanem Kolbem a je partnerem moderního sportovního centra DRAPS v Opavě.

DRAPS – Stylová sportovní móda

Nicméně zpátky k oblečení, protože to nás zde bude zajímat nejvíce. Společnost DRAPS nabízí stylovou módu pro sport i volný čas, která je určena jak mužům, tak ženám. Zároveň však nezapomíná ani na ty nejmenší. Značka DRAPS rovněž poskytuje sportovní oblečení pro chlapce i dívky. Sportovní oblečení DRAPS je vyráběno v kombinaci materiálů, jakými jsou bavlna a elastan. Ve značné míře se rovněž uplatňují Supplex, AquaMove, Coolmax, Softshell, Thermolite, Thermocool i materiály typu viskóza, polyester, výplněk a další. Oblečení DRAPS je podle svých výrobců navrhováno tak, aby zajistilo vlastnosti oblečení, jako je vysoká kvalita, elegance a samozřejmě pohodlnost. Komfortní oblečení je velmi důležité pro sportovní aktivity. Sportovní oblečení musí výborně padnout a sedět na patřičných místech, zároveň ovšem nesmí člověka příliš svírat, aby byl schopen kýžených tělesných výkonů.

Pánské sportovní oblečení DRAPS můžeme rozdělit do mnoha kategorií. K dostání jsou tílka, trička, bundy, kalhoty, tříčtvrteční kalhoty a kraťasy. Speciální kategorií pánského oblečení pak jsou u DRAPS termooblečení a softshellové oblečení. Srovnáme-li pánské oblečení s oblečením dámským, přirozeně nám vyjde větší rozmanitost dámského sportovního oblečení. Vedle výše uvedených kategorií jsou to dále bolerka, vesty, šaty, sukně, halenky, saka a kalhoty. Dámské oblečení DRAPS tak plně vychází vstříc trendům v oblasti sportovního oblečení. Pokud vás zaujalo tak jako nás, navštivte některou z prodejen DRAPS anebo se rovnou vydejte na jejich internetové stránky, kde dostanete podrobnější informace o této české sportovní značce oblečení.

zdroj: http://www.draps.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, pánské oblečení, pánské sportovní oblečení, dámské sportovní oblečení, sportovní oblečení, sportovní oblečení DRAPS, DRAPS