Tally Weijl 2011: Staňte se romantickou královnou!

Tally Weijl 2011: Staňte se romantickou královnou!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Ačkoliv je počasí venku stále ještě zimní, jaro se kvapem blíží a s ním i nové jarní trendy. Objevujte je společně s námi! Podívejte se dnes společně s námi na to, jaká bude značka Tally Weijl 2011!

Něco málo o Tally Weijl

Tally Weijl je dynamická značka nabízející široký sortiment sexy a hravého oblečení pro ženy i dívky, a to již od roku 1984, kdy byla založena pány designéry Tallym Elfassin-Weijlem a Beatem Grüringem. Ti v současné době působí přímo v centru módního dění, v kouzelném městě Paříž! Neodolatelné modely Tally Weijl jsou tedy zcela trendy a in!

A to po celé Evropě, Českou republiku nevyjímaje (například hned třikrát v Praze, Brně, Ostravě i v Pardubicích a Olomouci). Pokud tedy toužíte po stylových, originálních a i tak trochu extravagantních modelech mladistvého oblečení i botiček a doplňků, rozhodně neváhejte a navštivte co nejdříve vám nejbližší prodejnu značky Tally Weijl! V oblečení Tally Weijl se budete cítit sebejistá a sexy!

Tally Weijl na jaře 2011

A na jaké oblečení Tally Weijl se letos na jaře můžeme těšit? Připravte se na romantiku, v oblečení Tally Weijl 2011 se proměníte na křehkou nevinnou dívku i svůdnici! Tally Weijl 2011 totiž bude přímo nasycena vůní květin, nepatrné květinové vzory budou všudypřítomné – zejména na překrásných tunikách a doplňcích! Na své si pak u Tally Weijl 2011 přijdou i milovnice růžové barvy- Tally bude letos křikavě i pastelově růžová, každopádně však sexy!

Obdivným pohledům ze strany opačného pohlaví tedy rozhodně neuniknete! Tally Weijl 2011 pak na jaře experimentuje i s vtipnými potisky- pokud si tedy potrpíte na vtipné obrázkové postavičky na hrudi, bude pro vás letošní jarní kolekce jako šitá na míru!

Chcete být sexy a nápaditá za každých okolností? V tom případě se letos na jaře nechejte unést romantickými modely značky Tally Weijl! Tally Weijl 2011 je tu pro vás!

Zdroj: www.tally-weijl.com, http://www.mojeznacka.cz/tally-weijl
Foto: www.tally-weijl.comwww.persoenlich.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Tally Weijl, Tally Weijl 2011, oblečení Tally Weijl 2011, oblečení Tally Weijl