Marks & Spencer 2011: Elegantní a dospělá móda

Marks & Spencer 2011: Elegantní a dospělá móda

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Toužíte po klasickém a elegantním oblečení do práce i pro volný čas? Jste již unaveni z neustálé záplavy nových trendů a přehlceni nejnovějšími výstřelky módy? V tom případě zůstaňte s námi a čtěte dále- dnes se totiž podíváme na zoubek britské značce Marks & Spencer a její nejnovější kolekci!

Něco málo o Marks & Spencer

Britská značka Marks & Spencer má za sebou již takřka 130 let dlouhou cestu, na které se nacházejí výrobky nejvyšší kvality! Historie Marks & Spencer se datuje již od roku 1884 a je spojena se jmény Michaela Markse a Toma Spencera. Právě tito muži stojí za nárůstem původně malé firmičky k firmě se statisíci akcionáři. Dnes jsou Marks & Spencer jednou z nejúspěšnějších světových značek na oděvním trhnu, a to zejména díky jejich filozofii a neutuchající snaze nabízet zákazníkům vždy to nejkvalitnější zboží a designově zajímavé oděvy z kvalitních materiálů – jeho výběr je navíc obrovský!

Marks & Spencer si přijdou na své všichni- ženy, muži i děti. Marks & Spencer vám totiž poskytne vše, co potřebujete- od oblečení a doplňků až po potraviny a výbavu domácnosti- samozřejmě v té nejvyšší kvalitě! Toto jaro a léto nebude výjimkou, nejnovější kolekce Marks & Spencer uspokojí všechna vaše přání.

Nová kolekce Marks & Spencer

Kolekce jaro/ léto 2011 Marks & Spencer je především dokonale elegantní! Neočekávejte žádné extravagantní výstřelky módy, spíše se připravte na do puntíku sladěné detaily jednotlivých kousků. Marks & Spencer 2011 bude tedy i tento rok zárukou neodolatelné business módy, která ačkoliv je střízlivější, nepostrádá nápaditost a šarm. Díky těm nejkvalitnějším materiálům si navíc můžete být jisti naprostého pohodlí při nošení jednotlivých kousků, všechny modely Marks & Spencer jsou špička!

Podlehněte i vy značce Marks & Spencer a přivítejte střízlivou, elegantní a dospělou módu ve svém šatníku již toto jaro!

 

Zdroj: www.marks-and-spencer.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Marks & Spencer, Kolekce jaro/ léto 2011 Marks & Spencer, Marks & Spencer 2011