Kabelky Zagliani jako důkaz italské kvality a elegance, seznamte se!

Kabelky Zagliani jako důkaz italské kvality a elegance, seznamte se!

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Módní značku Zagliani možná ještě neznáte, ale věřte mi, že rozhodně stojí za pozornost. Zagliani je totiž název italské společnosti, jenž navrhuje a vyrábí od roku 1947 vysoce luxusní kabelky z pravé kůže.

Jejich návrhářem je Mauro Drietti-Carella a spolu s ním můžete najít jeho návrhy v módních časopisech, jako je Bazar, Vogue, Style nebo Glamour. Téměř všude po světě můžete vidět tyto luxusní doplňky v rukou filmových či pěveckých hvězd, což dokazuje jejich vysokou kvalitu, se kterou se samy prodávají v mnoha buticích po celém světě.

Nejbližší zemí, kde si můžete Zagliani kabelku koupit, je Německo.

Kabelky Zagliani 2009

Pro letošní léto jsou módním hitem kovové kabelky. Vedle Zagliani nabízejí tyto tašky s kovovým efektem také symboly luxusu jako Prada, Louis Vuitton a další a další. Kolekce Zaglianiho kabelek je však v mnohém jedinečná.

Pro období jara a léta jsou kabelky Zagliani vyrobeny výhradně z krokodýlí kůže, která je obarvena do aktuálních odstínů tmavě růžové, modré, rudé, šedé či trávově zelené. Velmi luxusní a elegantní je řada tašek se zlatým či stříbrným kovovým povrchem.

Krokodýlí kůže vytváří nenápadný zajímavý vzor, a tak jsou návrhy zaměřeny už jen na tvarové řešení a detail zapínání. Vzhled kabelek Zagliani je i přes jejich jednoduchost úžasně výstřední a skvěle doplní vaši osobnost.

zdroj: http://www.zagliani.it

Sponzorované odkazy



Štítky: kabelky, tašky, Zagliani