Dámské noční košilky: Proměňte se na femme fatale!

Dámské noční košilky: Proměňte se na femme fatale!

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Chcete být pro svého partnera či partnerku neskonale sexy i po setmění? Už máte po krk neforemných (ač pohodlných) dámských pyžam? V tom případě si pořiďte jednu z luxusních dámských košilek a okouzlete svou drahou polovičku – zaručeně vám podlehne!

Noční košilka podnítí vaši fantazii

Ciťte se i v posteli naprosto neodolatelná. Odložte své staré pyžamo na samé dno šatníku a proměňte se každou noc ve femme fatale ve svůdné noční košilce. Pohrávejte si s vlastní fantazií i fantazií partnera – načerpejte v dnešním článku inspiraci a svádějte bez zábran! Ať už si vyberete noční košilku klasickou, jemnou krajkovou či dráždivě extravagantní – této investice zaručeně nebudete litovat.

Inspirujte se u nás! Podívejte se nejprve na roztomile romantické noční košilky v bílé barvě, doplněné o krajkové lemování, které dokazují, že i bílá barva může být neskonale sexy! Nicméně pokud chcete na partnera zapůsobit vražednou silou, rozhodně se nebraňte dámským nočním košilkám, které jsou na určitých místech dráždivě průhledné – tak jako zde představené modely – v oblasti ňader. Krom bílé barvy se pak nebojte ani klasické černé, šedé, tmavě modré, nebo hnědé a extravagantní růžové či červené. Nebojte se odhalit více!

Výběr té sprrávné noční košilky

Při výběru té správné noční košilky nezapomínejte na to, aby vám případné košíčky dokonale seděly a abyste se v ní cítila příjemně, žádoucí a sexy za každých okolností. Vybírejte také barvy a střihy, které vám nejvíce sluší. Ta správná noční košilka dokonale zdůrazní vaše přednosti a nedostatky nechá stranou. Rozhodně se však nebraňte experimentům – zejména s průstřihy a krajovými materiály, které zdůrazní vaše krásné tělo.

Zapomeňte konečně na neforemné noční pyžamo a vsaďte na sexy dámské noční košilky, díky kterým se proměníte na ženu z jeho snů! Pořiďte si minimálně jednu dámskou noční košilku a zaručeně nebudete litovat!


Bridget-Obsessive, 469 kč


Košilka Obsessive Joanna, 569 kč


LUIZA chemise-Obsessive, 649 kč


Noční košilka Q93-Miran, 829 kč


Košilka Inez-LivCo Corsetti, 344 kč

Zdroj: www.luxusnipradlo.cz foto: iStock/Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: dámská košilka, dámská noční košilka, noční košilka