Letní minišaty 2009: Prohlédněte si, co se bude letos nosit

Letní minišaty 2009: Prohlédněte si, co se bude letos nosit

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Letošní léto vyzařuje různorodostí, barvami a asymetričností. Na šatech jsou stále módní volánky, řasení a minidélka rovného či rozšířeného střihu střihu. My vám v tomto článku zprostředkujeme přehled těch nezajímavějších šatů, které přicházejí v letošní sezóně k úvahu. Vybírat můžete opravdu z pestrého množství. Myslím, že tento výběr ale nezklame nikoho.

Korzetové šaty

Jednoduchý rovný střih nemusí být až tak obyčejný, když je převázán výrazným páskem pod prsy. Minišaty bez ramínek působí elegantně a svůdně odhalují ramen s dekoltem. Desén u jednoduchého střihu může být odvážnější a tak si můžeme vybrat z pestrobarevných vzorů v kombinaci s černými lemy.

Kostky

Kostkovaný skládaný desén na rozšířené sukni je velmi zajímavý v kombinaci s korzetem posetým barevnými flitry. Barevné kombinace flitrů a kostek v tyrkysové, fialovo-bílé a bílo-modré z vás udělají originální skotskou dívenku. Netradiční letní minišaty právě pro vás!

Na ples

Ne každá žena má ráda dlouhé plesové róby, a proto jsou tu elegantní minišaty ozdobené tylem nebo jednobarevné šaty s bílou výšivkou a saténovým ozdobným páskem. Elegantní budete také v modrozelených či červených šatech, které se zavazují za krk a jsou zdobené černou krajkou. U minišatů vám lépe vyniknou mimo jiné i krásné plesové botky.

Leopardí vzor

Zvířecí motivy jsou stále módní a využívají je všichni módní návrháři světa v mnoha podobách. Šaty s leopardím vzorem sluší každé ženě a když je ještě zajímavý střih, nemají takové šaty chybu. Motiv zebry napodobují šaty s žíhaným vzorem, na kterém krásně vyniknou kontrastující barvy černá a modrá nebo černá a zelená.

Proužky

Proužky nosíme již několik let v různých podobách a nemůžeme se jich nabažit. Nyní si můžete pořídit minišaty s vodorovnými proužky a ozdobným opaskem inspirované vězeňským úborem. Pokud jste ale silnější postavy, raději si kupte šaty s podélnými proužky, které vaši postavu prodlouží.

zdroj: http://in-obleceni.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: minišaty, dámské šaty, letní šaty, korzet