Dámské vesty: Stylově v teple!

Dámské vesty: Stylově v teple!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Toužíte po nápaditém doplňku, který vás zvýrazní i zahřeje? Chcete oživit svůj šatník a zároveň se držet nejnovějších trendů světové módy? Tak v tom případě si pořiďte minimálně jednu stylovou dámskou vestičku – inspirujte se u nás! Dnes se totiž podíváme hned na několik modelů dámských vestiček z dílny britské značky Tamsin London! Rozzařte sebe i svůj šatník.

Dámské vestičky jsou trefou do černého

Dámské vestičky jsou báječnou alternativou k elegantním trenčkotům a jiným dámským kabátům. Zima se pomalu, ale jistě hlásí o slovo a podzim jí ustupuje, některé dny jsou však jako stvořené pro dámské vestičky.

Stylové dámské vestičky vás dokonale zahřejí a navíc jsou tento podzim a zimu v módě, rozhodně se tedy nebojte jejich kombinace s upnutými jeansy či (mini)sukní a výraznými silonkami. Dámské vestičky jsou ideálním oblečením během teplejších podzimních dnů. Jejich hřejivé schopnosti pak oceníte i uvnitř – zkuste si vzít svou oblíbenou vestičku do školy nebo práce a zaručeně nikdo vás nepřehlédne.

Dámské vestičky Tamsin London

Vyzkoušejte například vlněnou elegantní dámskou vestu Tamsin London La Femme v nádherné krémové barvě, hodící se jak ke klasickým černým kalhotám, tak také k sportovním jeansům či jiným plátěným kalhotám. Její romantické zapínání učaruje mnohým a zejména vám!

Jste-li spíše „sportovnější“ typ, pak si nenechte ujít prošívanou dámskou vestičku s kapucí La Femme v tmavě modré nebo zářivě červené barvě! Tuto vestičku oceníte jak při dlouhé procházce s psem, tak také při práci na zahradě. Skvěle se však hodí i na první rande, neboť budete působit uvolněným sportovním dojmem.

Pořiďte si letos na podzim / v zimě alespoň jednu sportovní či elegantní vestičku. Budete v teple, budete in a okouzlíte nejednoho muže svým uvolněným outfitem. Inspirujte se například u nás a u britské značky Tamsin London – nebudete litovat – naopak! Dámská vestička je v sezóně podzim/zima 2011 trefou do černého.


LA FEMME, Krémová vesta s ozdobnými knoflíky, 2300 kč


LA FEMME, Modrá vesta, 1300 kč


LA FEMME, Červená vesta, 1300 kč

Zdroj: www.tamsinlondon.cz
Foto: Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské vesty, vesty, dámská vesta, dámská vestička, vestička, tamsin london, la femme