Mon-chichi:Kamila Vodochovská a Klára Růžičková s novou značkou

Mon-chichi:Kamila Vodochovská a Klára Růžičková s novou značkou

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Mon-chichi je nová česká módní značka stvořená módní návrhářkou Kamilou Vodochovskou a designerkou Klárou Růžičkovou. Mottem značky Mon-chichi je: „Vše pro nás je výzva“. Produkty značky jsou nadčasové a spojují kreativitu Kamily a originalitu výšivek od Kláry. Navíc výrobky od Mon-chichi jsou vytvořeny přesně na míru a podle vašich představ.

A kde se bere jejich inspirace? Podnětem pro výšivky Mon-chichi jsou, už podle názvu, mončičáci, kteří oživují naše vzpomínky na oblíbené hračky z 80.let.

Nabídka výtvorů značky Mon-chichi je navíc stále rozšiřována a kolekce se často obměňuje. Staňte se tak sběrateli těchto limitovaných designových kousků. Buďte výjimeční!

Trička Mon-chichi

Chcete vypadat stylově a zároveň být originální? Nerada potkáváte jiné ženy ve stejném oblečení? Chcete mít unikátní tričko či tílko? Není problém. A můžete si ho i sama sestavit přesně podle vlastních přestav. A jak to udělat?

Nejdříve si zvolíte střih vašeho trička – tílko s volánky, netopýří volné triko nebo tílko s vodovým výstřihem, pak jeho materiál či barevnou kombinaci.

Poté nastává nejdůležitější část – výběr vašeho oblíbeného člena mončičí rodinky, jeho velikost a umístění na triku, kamkoliv podle vaší fantazie. Nakonec ještě zvolíte barvu nitě výšivky a vaše originální tričko je hotové.

A jak může nakonec vaše tričko vypadat? Podívejte se na pár modelů od Mon-chichi.

Tašky Mon-chichi

Milujete módní doplňky? Máte rády originální a neokoukané produkty nebo chcete udělat radost svým blízkým a nevíte čím? Značka Mon-chichi vám s tím pomůže.

Udělejte radost sobě nebo ostatním taškou, kterou jen tak někdo mít nebude. Nejen že budete s taškou Mon-chichi na ulicích jedineční, ale zároveň tak přispějete na charitativní projekt a pomůžete tak i někomu jinému!

Zdroj: www.mon-chichi.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: trička Mon-chichi, tašky Mon-chichi, Kamila Vodochovská, Klára Růžičková, Mon-chichi, nová módní značka