Metalová a punková móda: Pro rebelky

Metalová a punková móda: Pro rebelky

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Jste příznivcem tvrdší hudby, než je disco nebo hip hop? Zabírá černá barva většinu vašeho šatníku? Pak jste to právě vy, pro koho je určena metalová a punková móda.

Jak metalové a punk oblečení vypadá?

Když se řekne metal a černé oblečení, určitě si většina z vás vybaví trička s nápisem AC/DC, nebo jiných skupin potrhané kraťasy a těžké boty. To je ale jen jedna z mnoha forem, jak metalovou módu nosit a propagovat.

Jak tedy metalová móda vypadá? Jak už jsme řekli na začátku s metalem je odjakživa spjata černá barva. Dalším typickým znakem je tričko, nebo mikina s oblíbenou metalovou skupinou. Co se týká kalhot, černá barva je víceméně jasná. Výjimkou nejsou kožené kalhoty, ale ani obyčejné džíny.

Metalové oblečení zahrnuje mnoho druhu stylů, mezi nimiž je asi nejznámější gothic nebo punk styl, který se často plete se stylem emo. Pokud jste zástupkyní něžného pohlaví, můžete oblečení kombinovat s různými doplňky, jako jsou opasky s cvočky, spony, přívěšky, náramky, nebo síťované silonky.

Punk oblečení je na rozdíl od klasického metalového přece jen o něco rozsáhlejší. Své místo zde zaujímají převážně kostičky a proužky, výjimkou nejsou ani nápisy, nařasené vrstvy nebo kombinace všech zmíněných variant. U tohoto stylu se dají využít veškeré barvy i nápadné módní doplňky.

A pokud si na doplňky nepotrpíte? Není nic lehčího, než si obarvit vlasy. Opět zde mají plus ženy, které mohou svou visáž okořenit líčením. Velmi povedené v tomto stylu jsou také šaty, které nikdy nezklamou svou kreativitou. Punková móda je určena všem, kteří se nebojí prosadit svůj styl a rádi experimentují.

zdroj fotografií: thinkstock, http://www.punkshop.cz, http://www.blackstyle.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: oblečení z kůže, kalhoty, triko s potiskem, síťované punčochy, síťované silonky, kožené boty, metalové oblečení, punkové oblečení, punková móda, metalová móda, pub