CROPP Town 2012: styl pro každého z vás

CROPP Town 2012: styl pro každého z vás

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Letošní kolekce v CROPP se opravdu vydařila. Pokud máte rádi pohodlí, ale přesto chcete vypadat stylově, zamiřte své kroky právě do obchodu Cropp Town, který naleznete určitě v kterémkoliv větším nákupním centru. Kolekce Cropp Town jaro/léto 2012 je inspirována jak pouličním ležérním stylem, který prezentují ve své kampani, tak i stylovými slušivými kousky, které si najdou místo ve vašem šatníku.

Kolekce vám nabízí módní střihy různých barev a vzorů, kterým prostě nejde odolat. Také v ní naleznete spoustu legračních obrázků s pejsky, nebo jen vtipné popisky, kterým se každý zasměje. Letošní kolekci ale neodolá ani zastánce jednolitých barev. Na výběr je nepřeberné množství triček, mikin, svetrů, sukní, kalhot, ale také doplňků, kterými můžete ozvláštnit svůj outfit. Letošní nabídka je opravdu bohatá.

Kolekce Cropp Town 2012 nezapomíná ani na vysoké požadavky mužského pokolení, a tak se v letošní nabídce opravdu pořádně vyřádila. Muži najdou v kolekci prakticky cokoliv, takže se můžou obléci od hlavy až po paty. A když říkám po paty, myslím to doslovně, jelikož kolekce poskytuje veliké množství stylových bot. Na mužské kolekci jsou nejvíce zajímavé mikiny, které jsou velmi jednoduše navržené, ale přesto mají něco do sebe. U triček je opět na výběr spoustu barev a potisků stejně jako v ženské verzi. Místo pejsků jsou zde ale více zastoupeny nápisy.

zdroj: http://cropp.com

Sponzorované odkazy