Dámská obuv a zimní sezóna: Ideální kombinace!

Dámská obuv a zimní sezóna: Ideální kombinace!

Kategorie: Dámské boty

Ať už bude nadcházející zimní sezóna chladnější více či méně, je nezbytné se na ni dobře připravit. Podzim již máme tady a mrazivé období na sebe nenechá dlouho čekat. Navíc v těchto měsících přicházejí změny rychle, a tak není radno výběr té správné zimní obuvi podceňovat, a to samozřejmě nejen ze zdravotních důvodů. Zima je především příležitost krásy! Pokud ji plně využijete, můžete se těšit na nejpříjemnější chvíle spojené nejen s vysokým pohodlím, ale také estetickými nároky. Dámské boty na zimu 2012 vám představíme níže.

Sněhule a kozačky

Hitem letošní zimy budou zaručeně dámské sněhule. Sněhule jsou boty určené do sněhu a jako takové jsou odolné vůči nízkým teplotám. Charakteristický je pro ně kožíšek – vybrat si můžete viditelný, anebo pěkně schovaný ve spodní části bot. Sněhule se vyrábějí z nepřeberného množství materiálů. Důležitou součástí kvalitních dámských sněhulí jsou nepromokavé membrány s technologií Goretex, Duo-tex a ijné, které zajistí, že vaši nohy zůstanou suché i přes nepřízeň počasí. Protiskluzová podrážka pak obstarají to, že vaše nohy – a nejen ty – zůstanou celé. Tolik k funkčním vlastnostem. Dámské sněhule jsou samozřejmě obuví módní, nanejvýš stylovou a vysoce atraktivní. Nezáleží na výšce ani na druhu zapínání, podstatné je, aby vám boty poskytovala co nejvíce potěšení.

Stálicí v zimní sezóně představují kozačky, které na rozdíl od sněhulí využijete i v chladnějších podzimních dnech s teplotními výkyvy. Dámské kozačky jsou neuvěřitelně chic, v černé kůži pak zastupují pozici klasiky číslo jedna v každém módní zimní garderóbě. Pokud se navíc nebojíte ukázat jistou dávku extravagance, doporučit lze kozačky nízké v kombinaci se punčoškami a sukní. Elegantní souhra dá vyniknout vašim nohám a osobitosti. Další zajímavou variantou je obutí vašich kozaček do slušivých pletených** návleků**. S úžasnými vzory se zimní tematikou pak nepochybně dodáte vašemu outfitu vhodný nádech.

Zimní obuv nabízí Rejnok

Bohatou nabídku dámských bot na zimní sezónu 2012 nabízí společnost Rejnok – jednička v internetovém prodeji bot. Online prodej obuvi je stále využívanějším způsobem, jak si obstarat boty v té nejlepší kvalitě a zároveň za nejlepší cenu. Se zárukou vrácení zboží do čtrnácti dnů nestojí nákupům nic v cestě. Vyzkoušejte a zajisté nebudete litovat.

zdroj: Boty od Rejnokobuv.cz
foto: Hemera/Thinkstock

Štítky: kozačky, sněhule, dámské sněhule, kozačky na zimu, boty na zimu, zimní obuv, zimní boty, obuv na zimu, Rejnok, Rejnok obuv, obuv Rejnok, online prodej obuvi