Sexy podzim s H&M 2012

Sexy podzim s H&M 2012

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Legíny, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Šperky, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Zimní boty, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Chcete vyzkoušet něco nového a nevšedního? Chcete vzbudit pozornost všech, kolem kterých projdete? Chcete být žádoucí jako nikdy předtím? Chcete být žádoucí jako nikdy předtím? Pokud zní vaše odpověď ano, zamiřte do módního obchodu H&M. Letošní podzimní nabídka je plna velmi sexy kousků. Ohromte své polovičky a ukažte jim, jak sexy dokážete být i v tomto chladném období.

Staňte se svůdnou rebelkou

Pro podzimní kolekci zapózovala a ukázala svůdné kousky krásná zpěvačka Lana del Rey. Nechte se inspirovat a ukažte, že i vy dokážete být hvězda. Kolekce H&M vsadila na jistotu a vytvořila žhavou nabídku černobílých kousků. Najdete zde například kožené legíny, které už samy o sobě působí velmi svůdně. Doplňte je bílou kožešinovou vestičkou, nebo bílým vypasovaným kabátkem a uvidíte, kolik mužů se za vámi otočí. Vsaďte na jednoduchost a přirozenost, která vždy zaručeně zabere. Proměňte se v nevinnou dračici a užívejte si obdivných pohledů. V této kolekci můžete také objevit pletené svetříky, blůzky, šaty, sukně nebo bundičky. Kolekce H&M je samozřejmě doplněna botami, šperky a kabelkami.

Kromě této velice svůdné kolekce najdete i kousky plné barev, které projasní poslední teplé podzimní dny. Objevit můžete nejen krásné** pletené šaty, různobarevné propínací svetříky, karované blůzky nebo bundy s kožešinovou kapucí. Kolekce je rovněž obohacena o doplňky, které vás nejen zahřejí, ale zároveň vykouzlí váš osobitý styl. **Kolekce H&M vytvořila velmi krásnou kolekci, která vás zaujme natolik, že jedna návštěva obchodu nebude stačit.

Podzimní kolekce H&M samozřejmě nezapomněla ani na pány. Je libo slušňáka, dobrodruha, sportovce nebo elegána? Pak pošlete dámy, své drahé polovičky do značkového obchodu H&M a zažijte proměnu. Pokud váš drahý zrovna není pro módu nadšen, nechte ho inspirovat na stránkách www.hm.com. Třeba se nadchne natolik, že příště bude nadšeně chodit na nákupy s vámi.

Zdroj: http://www.hm.com

Sponzorované odkazy