DKNY jaro 2013: Pestrá kolekce pro městské ženy

DKNY jaro 2013: Pestrá kolekce pro městské ženy

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

New York – kolébka módního světa! A proto se stal i teď hlavním prostředím pro novou módní kolekci pro jaro 2013 pro světovou značku DKNY. Toto město je zosobněním pestrosti a baevnosti ve všech ohledech. A proto je to asi velmi oblíbeným prostředím pro všechny kolekce Donny Karen. I jako v posldních kolekcích této návrhářky, se opět v pozadí vyskytuje žlutý taxík, symbol ulic města New York.

Návrhářka se v této kolekci zaměřuje nejen na výrazné a hravé pestrobarevné kombinace, které rozzáří jakýkoliv jarní den, ale také na jednoduchou eleganci v kombinaci černé a bílé. Proto si z této kolekce vybere nejen mladší část populace, ale také dospělé a vyzrálé ženy.

Pojďme se tedy společně podívat na ochutnávku z této úžasné jarní kolekce! Všechno oblečení i doplňky této světové návrhářky seženete i v České republice, a to v kamenných obchodech v Praze.

DKNY jarní kolekce 2013

Zdroj: http://www.dkny.com/press/

Sponzorované odkazy



Štítky: DKNY, DKNY jaro 2013, jarní kolekce 2013, pestrobarevná jarní kolekce, pestrobarevné oblečení, elegantní jarní oblečení, Donna Karen jaro 2013