Tři odstíny aneb nové kolekce Reserved

Tři odstíny aneb nové kolekce Reserved

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské boty, Dámské oblečení, Legíny, Šály, rukavice, čepice, Šperky, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Přichází zima a s ní přicházi i nové kolekce značkového obchodu Reserved. Abyste to neměli jednoduché a bylo z čeho vybírat, připravil pro vás obchod Reserved hned tři módní kolekce. Každá je jiná a vyjmečná svým stylem, tudiž si vyberou i opravdu náročné dámy.

Pretty Military

Máte ráda eleganci v neobvyklém stylu? Pak prozkoumejte nabídku kolekce s názvem Pretty Military. Celá kolekce je inspirována vojenským stylem, ale zaměžuje se na ženskost. Nenajdete zde maskáče ani holínky, ale jemné a vkusné tvary a doplňky připomínající vojenskou garderóbu. Kolekcí se line olivově zelená s černou, hnědou, ale také zlatou, která oblečku vdechne neobyčejný vzhled. Vojenský styl je navíc podpořen kabáty s velkými límci, nebo doplňky z kůže.

Large Volume

Pokud pro vás kolekce Pretty Military není to pravé ořechové, pak zkuste probrat šatník druhé kolekce obchodu Reserved s názvem Large Volume. Tato kolekce nabízí outfity ležérního stylu, který má všestranné využití. Objevují se zde barvy podzimu a zimy jako je okrová, béžová, bílá, vanilková nebo růžová. Kolekce je navíc lépe využitelná do chladného počasí díky dlouhým pleteným šálám a čepicím, které zaručeně zahřejí. Vyzkoušejte například měkoučké svetry nadměrných velikostí a uvidíte, jak pohodlně se v nich budete cítit.

Gothic Glamour

Nezaujala vás ani tato kolekce? Pak už zbývá jen poslední možnost a to kolekce gothic glamour. I když má kolekce v názvu gotiku, nebojte se, že v kolekci najdete jen černé kousky. Kolekce nabízí spoustu elegantního oblečení, prodloužené délky, směs kůže, lesklých materiálů a krajek. Tato kolekce přímo vybízí k ukázce ve společnosti. Vyzkoušejte například elegantní pruhované šaty, nebo bavlněné svetříky.

Všechny kolekce jsou doplněny krásnými psaníčky, šperky a samozřejmě botami. Tak nečekejte a běžte prozkoumat, co nové kolekce Reserved nabízí.

zdroj: www.reserved.com

Sponzorované odkazy