Těhotenské oblečení – těhotenské halenky a kalhoty

Těhotenské oblečení – těhotenské halenky a kalhoty

Kategorie: Dámské oblečení, Topy, trička, tílka

Krásná a moderně oblečená můžete být i v těhotenství. Neznamená, že když se vám zvětšuje a zakulacuje bříško, že nemůžete jít s dobou. Moderní těhotenské halenky sluší každé nastávající mamince a jistě mi dáte za pravdu, že bez těhotenských kalhot si nedokážete těhulkování ani představit.

Těhotenské oblečení

Těhotenská móda je natolik rozšířená, že si máte opravdu z čeho vybírat. K dostání jsou jak těhotenské šaty, tak i těhotenské kalhoty, kojící podprsenky, těhotenské sukně nebo džíny, těhotenské halenky, tuniky, trička apod.
Nechte se hýčkat v těhotenství pohodlnou a kvalitní módou. Pokud se chcete cítit komfortně, nechcete, aby vás někde něco nepříjemně tlačilo, vyberte si opravdu kvalitní těhotenské oblečení.
Nemusíte mít strach, že vám zakulacené bříško ubírá na kráse, naopak. Těhotenské bříško dělá z každé nastávající maminky doslova neodolatelnou a magickou bytost. Nemusíte mít strach, že přibíráte příliš mnoho kilogramů. Těhotenská móda myslí na každou ženu.

Správná velikost

Většina těhotenského oblečení má těhotenskou regulaci a ve většině případů je ušita z pružných materiálů. Jakmile vám bříško začne růst, oblečení se přizpůsobuje jeho velikosti a měnícímu se tvaru těla.
Výběr správné velikosti těhotenského oblečení je dost podstatný. Nevybírejte „do rezervy“, raději zvolte stejnou velikost v závislosti na velikosti, co jste nosila před těhotenstvím. Zvolte tedy S, M, L, nebo XL.
Existuje celá řada tabulek velikostí s těhotenským oblečením, které zaznamenávají obvod pasu, kyčle, výšku, týden těhotenství apod.

Halenky

Těhotenské halenky září barvami, střihy, tvary … můžete si vybrat jak s hlubším výstřihem, tak se zapínáním až ke krku, volnější střihy, upnutější apod. Kojící a těhotenské halenky ocení každá nastávající maminka, která se chce během těhotenství líbit, cítit pohodlně a elegantně. Halenky jsou většinou mírně prodlouženy a zaobleny na přední straně tak, aby se vám na bříšku nenadzvedávaly. Naprosto skvěle padnou halenky s mírným výstřihem, které jsou nařasené nad bříškem.

Kalhoty

Originální těhotenské kalhoty s „cigaretovým“ střihem jsou letošní rok naprostou bombou. Čím se těhotenské kalhoty liší od normálních kalhot? Samozřejmě že pružným bavlněným pásem, který zajišťuje pohodlí pro rostoucí bříško. Těhotenské kalhoty musí mít ve svém šatníku každá těhulka.
Elegantní těhotenské kalhoty upnutého střihu jsou nepostradatelným kouskem každé trendy nastávající maminky. Hodí se jak na běžné nošení, tak do společnosti.

Zdroj fotografií: tehotenska-moda.net

Štítky: těhotenské kalhoty, halenky, velikosti, těhulky, upnuté kalhoty, společenské kalhoty