Těhotenská móda je pohodlná i hezká

Těhotenská móda je pohodlná i hezká

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Těhotenství není nemoc. Těhotné ženy můžou chodit do práce, sportovat, zajít do kina, na večeři s partnerem nebo nakupovat s kamarádkami. Na všechny příležitosti se dá sehnat hezká těhotenská móda. Navíc některé těhotné ženy jsou si nejisté svou postavou. Připadají si tlusté, oteklé a neforemné. Pokud mají na sobě něco pěkného, cítí se hned lépe.

Hlavní je pohodlí

V těhotenství by se nastávající maminka měla cítit hlavně pohodlně. To stejné ovšem platí i pro miminko. Vhodné jsou kalhoty s nastavitelnou šňůrkou, aby neškrtily v pase a nebránily pohybu. Také jsou oblíbené sukně a kalhoty s laclem, které chrání záda. Vhodným materiálem je bavlna, bio bavlna nebo lycra.

v těhotenství hlavně pohodlně; zdroj: tehotenska-moda.euv těhotenství hlavně pohodlně; zdroj: tehotenska-moda.eu

Je nutné kupovat těhotenské oblečení? V prvních měsících to nezbytné není. Těhulky můžou chodit v normálním oblečení, protože těhotenství na nich ještě nebude znát. Ve čtvrtém nebo pátém měsíci už začíná růst bříško a alespoň těhotenské kalhoty jsou pro vaše pohodlí nutné.

Co ovlivňuje výběr?

Velmi důležitým faktorem pro výběr těhotenského oblečení je střih, ale také roční období, ve kterém ho budete nosit. U střihu věnujte největší pozornost bříšku, které se bude zvětšovat. Oblast bříška bude muset být tedy opravdu pružné.

V jakém ročním období bude probíhat druhá polovina těhotenství? To je zásadní otázka. Pokud připadá toto období na léto, nakupují se těhotenské sukně, šaty, vzdušné kalhoty a halenky. Jestliže se bude jednat o zimu, je na snaze sehnat teplé kalhoty, mikiny, svetry a samozřejmě bundu. Tuto bunda se už po těhotenství většinou nevyužije. Dobrou alternativou je pončo nebo pelerína, které lze využit i později.

v zimě budete potřebovat něco teplejšího; zdroj: tehotenska-moda.euv zimě budete potřebovat něco teplejšího; zdroj: tehotenska-moda.eu

Základ? Prádlo a boty

Důležité je pro těhulky mít kvalitní, jemné a hlavně bezešvé prádlo a podprsenky bez kostic. Pro podporu bříška, které se postupně zvětšuje, je dobré použít elastické kalhotky a punčocháče s klínem.

Vysoké podpatky v těhotenství se nedoporučují. Jsou nepraktické a také nebezpečné. Nejlepší volbou je nízká obuv s protiskluzovou podrážkou a absence tkaniček nebo jiného složitého zapínání. To může v pokročilém stádiu těhotenství pěkně zavařit.

i v těhotenství můžete vypadat elegantně; zdroj: tehotenska-moda.eui v těhotenství můžete vypadat elegantně; zdroj: tehotenska-moda.eu

Úvodní obrázek: fashion-mami.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení