Černé plavky? Dvoudílné či jednodílné?

Černé plavky? Dvoudílné či jednodílné?

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Pokud máte stále dovolenou před sebou a spolu s touhou po odpočinku se chystáte taky k vodě, rybníku či na pláž, jistě přemýšlíte, co na sebe. Plavky by měly být součástí šatníku každé ženy. A v ideálním případě by jich žena měla mít v šatníku vícero. Jak si ale správné plavky vybrat?

Černá je ideální

U plavek je to jako u všeho ostatního oblečení. Je vhodné mít v zásobě nějaký ten basic outfit. Mezi toto minimum se v oblasti plavek řadí černé plavky. Barva, kterou milují ženy i muži, umí být tajemná, svůdná i velmi praktická.

Pokud patříte mezi ženy s plnějšími tvary, volte dvoudílné plavky s rozumem. Ani černé dvoudílné plavky nejsou univerzální, a pokud by měly odkrývat či zvýrazňovat partie, které nechcete, aby ostatní viděli, raději sáhněte po černých plavkáchjednodílném provedení.

Jednodílné černé plavky krásné hřejí a hlavně zužují postavu. Černé plavky jsou prostě základ, ať už budete chtít bikiny, či sportovní plavky.

Černé plavky v online shopu

Přesvěčte svou peněženku, že černé plavky ve svém šatníku potřebujete. Jako tip na černé plavky vám doporučujeme plavky značek Etna či Eurofala. Koupit je můžete například na Astratex.cz.

Plavky Eurofala, Vera, jednodílné, 566 Kč

Plavky Etna, Indigo3, dvoudílné, 740 Kč

zdroj: http://www.astratex.cz, http://www.calzedonia.it

Sponzorované odkazy



Štítky: plavky, dámské plavky, černé plavky, černé plavky jednodílné, černé plavky dvoudílné