Plavky Diesel 2009

Plavky Diesel 2009

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Už se blíží horkem zalité dny, ve kterých jsou vysvobozením chvilky prožité u vody nebo ve vodě. Lidé prahnoucí po zchlazení obléhají břehy jezer, rybníků, přehrad, řek, pláží či koupališť. Po příjemném osvěžení v chladivé vodě přichází fáze polehávání a letmé pokoukávání po ostatních. Koumají se plavky i těla, lépe řečeno souhra zmíněných dvou prvků. Kdo by si totiž nepřál dobře padnoucí plavky, sen je to snad každého z nás. Otázkou však je, kde tyto skvosty sehnat. Za zmínku rozhodně stojí nová kolekce plavek značky DIESEL.

A co v této kolekci nalezneme?

Ať už k Vašim oblíbeným plavkám patří trojúhelníčkové, vystužené a nebo v celku, rozhodně si budete mít z čeho vybírat.

Tohle léto bude hravé, proto si i návrháři pohráli s každým kouskem a výsledek je nadmíru uspokojivý.

Co takhle zaexperimentovat…

Vyjádřete pomocí plavek svou povahu či náladu… Jste-li veselá a hravá neodbuďte se plavkami v jedné barvě. Co takhle zkusit nějakou „divočinu“ vzorů, barev, střihů, kterou má DIESEL také ve své nabídce. Vždyť k létu odvázanost patří.

Jednodílné plavky? Co blázníte, nechte si je na kondiční plavání, nebojte se ukázat své tělo a dopřejte mu trošku slunečních paprsků. Samozřejmě v rozumné míře a s použitím ochranného opalovacího mléka, v dnešním světě plných rakovin kůže a jiných se to stává nezbytností.

Ale s tím si teď nebudeme kazit náladu.

DIESEL samozřejmě nezapomíná ani na muže, vytvořil pro ně také plavky více střihů. Takže si můžete vybrat opravdu ty pravé, ve kterých budete vypadat přímo božsky.

Máte své vyvolené plavky vybrány a 30ti stupňová vedra nikde? Jste-li už opravdu nedočkaví, můžete si je prozatím vyzkoušet v krytých bazénech.

Sponzorované odkazy



Štítky: Plavky, Diesel, Plavky Diesel, www.diesel.com