Diesel hodinky – italské hodinky

Diesel hodinky – italské hodinky

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Italskou módní značku Diesel známe spíše jako výrobce džínů a těm také značka zůstává stále věrna. Módní doplňky jsou však také důležité pro celkový vzhled a tak se Diesel rozhodl rozšířit své řady mimo jiné také o luxusní řadu hodinek. Hodinky Diesel mají jedinečný design a extravagantní vzhled. V nabídce jsou jak hodinky pro muže, tak také hodinky pro ženy v klasickém i digitálním provedení. Barevnost je založena hlavně na černé a hnědé barvě v kombinaci s barvou stříbra a zlata. Doplňující barvou je výrazně fialová. V designu hraje hlavní roli zmenšenina pyramidy, která je zpestřením celkové linie hodinek a vidět můžeme i dvojitý ciferník.

Pro pány

Pánské hodinky Diesel nabízejí velké množství rozmanitých stylů. Čistá ocel a pravá kůže vyniká elegancí a hranatý tvar hodinek se stal výrazem průbojnosti. Diesel hodinky jsou také luxusní záležitostí do společnosti, kde můžete okouzlit originalitou. Vše je vyrobeno z materiálů prvotřídní kvality a se znamenitým zpracováním.

Pro dámy

Dámské hodinky Diesel kombinují jemnost a eleganci se svérázným osobitým projevem této firmy, pro který jsou svými zákazníky vyhledávány. Hodinky jsou doladěné perleťovými prvky či jemnými barvami, které tak zvýrazňují odvážnější tvary a čistou ocel.

Zakladatelem firmy Diesel byl syn rolníka Renzo Rosso (narozen 1955), jenž vystudoval Průmyslovou školu textilní výroby a ekonomickou universitu. Postupně založil značky Diesel Kids, 55 DSL a experimentální Diesel Style Lab. Nedávno také Rosso otevřel Diesel Denim Gallery, kde jsou džíny jako umělecká díla. Zajímavé je, že Diesel dokonce vlastní hotel Art Déco Pelican na South Beach na Miami a farmu v Maristockých horách, kde vyrábí víno a olivový olej.

Fotky jsou čerpány ze stránek: www.diesel.com

Sponzorované odkazy



Štítky: hodinky, diesel, www.diesel.com