Parfémy na konec léta

Parfémy na konec léta

Kategorie: Parfémy

Léto je pomalu ale jistě u konce a na dveře brzy zaklepe podzim, který vystřídá žhavé letní dny za podzimní romantiku. Ještě před tím náš však čeká okouzlující období babího léta, které nám úžasnou atmosféru léta ještě na pár týdnů prodlouží. Které parfémy jsou pro tento čas nejvhodnější? Jsou to především ty vůně, které nám připomenou naše skvělé letní zážitky a zároveň v sobě ukrývají romantickou jiskru nastávajícího podzimu.

Skvělou dámskou vůní, která vám bude připomínat flirtování na pláži a letní párty s přáteli je Escada Taj Sunset, která je jako ovocný koktejl ze šťavnatých červených pomerančů, manga a nektarinky přecházející postupně ke sladké malině a jablku následované kokosem a santalovým dřevem. Vůně v sobě ukrývá prosluněnou pláž a do všedních dnů vám přinese vzpomínky na všechna vaše letní dobrodružství.

Další jedinečnou vůní, která vás provede všemi letními zážitky a zároveň skvěle podtrhne váš sex-appeal i na konci léta je exkluzivní Lacoste Touch of Pink. Tato vůně je velice svěží, hravá a plná čisté energie. Parfém ve vás vyvolá radost ze života a umocní ve vás dobrou náladu i v začínajících chladných dnech. V parfémové esenci se však mísí nejen svěží vůně citrusů, ale i jemných tónů květin, santalového dřeva a vanilky. Tato směsice ingrediencí vás zahalí do pomyslného závoje, s nímž se z vás stane fascinující žena, která má život ve vlastních rukou a jde jen za tím, co ji činí šťastnou.

Květinová vůně, která v sobě ukrývá půvab i eleganci je Calvin Klein Sheer Beauty. Tento exkluzivní parfém v sobě ukrývá intimitu a smyslnost. V úvodu na vás dýchnou svěží tóny belini, červené bobule a bergamotu. Zanedlouho se otevřou podmanivé akordy lilie, pivoňky a elegantního jasmínu. Na závěr se můžete donekonečna těšit ze sladce něžné vanilky, santalového dřeva a pižma. Vůně je jako esence věčného mládí, která vás bude skvěle doprovázet na každém kroku. Parfém Calvin Klein Sheer Beauty má za úkol navodit v každé ženě libé pocity vlastní jistoty a krásy. Vůně je tedy ideální volbou pro podtržení vaší sebedůvěry i v období babího léta.

Romantickou atmosféru počátečního podzimu ve vás perfektně umocní lehká dámská vůně Calvin Klein Eternity, která vás zahalí do svých okouzlujících tónů a nechá vyniknout vaši smyslnost. Jedinečné spojení konvalinky, růže, lilie a jasmínu navodí každé ženě pocit výjimečnosti. Exotické santalové dřevo, pižmo a ambra dodávají parfému hřejivé podtóny. Esence z pačuli a mandarinky dotvářejí magický koktejl svou svěžestí. Je to oslava citu, něhy a spojení mezi mužem a ženou. Vůně se skvěle hodí pro ženu elegantní, která se nebojí ukázat svou romantickou duši. Parfém v sobě skvěle uchovává letní jiskru i příjemnou melancholii podzimu.

Vůně, která je pro přicházející období podzimu jako stvořená je také oblíbená DKNY Golden Delicious. Tato dámská vůně je elegantní, vábivá, smyslná a hřejivá. Oslnivá modernost kontrastuje s jiskřivými květinovými tóny a dřevem. Golden Delicious oslavuje luxusní a úžasnou chuť šťavnatého žlutého jablka. Počátek vůně patří akordům šťavnatého delikátního jablka, magickým květům pomerančovníku a švestky. Poté se rozvoní jemné aroma růže, svůdná orchidej, opojná lilie a hravá konvalinka. Smyslný závěr vůně dokresluje čisté pižmo a tóny tajuplného dřeva. Dámská vůně Golden Delicious od DKNY je určena pro moderní dynamické ženy, které si umí poradit s temperamentním životem ve velkoměstě a rády čerpají energii a inspiraci v přírodě.

Všechny zmíněné parfémy a další skvělé vůně pro ženy i muže můžete najít v nabídce internetové parfumerie Parfums.cz.

Štítky: parfémy