Parfémy Hugo Boss: Prověřené kvalitní vůně pro pány

Parfémy Hugo Boss: Prověřené kvalitní vůně pro pány

Kategorie: Parfémy

Sponzorované odkazy

Parfémy jsou důležitou součástí péče o náš celkový vzhled. Je dokázáno, že lidé často vnímají své prostředí nejen zrakem, ale – a to především – čichem. Jestliže chceme zapůsobit, ať už se jedná o pracovní schůzku, anebo výlety za zábavou, volba správné vůně je podstatnou součástí našich příprav. Existuje mnoho značek kvalitních parfémů, z nichž se některé těší oblibě více a jiné méně. Mezi velmi populární značkové parfémy pak patří ty od společnosti Hugo Boss , která se již dávno nezaměřuje pouze na pánskou konfekci, ale svými povedenými výrobky pronikla i do řady jiných oblastí spojených s péčí o naši osobnost.

Společnost Hugo Boss se váže k osobě jejího zakladatele Huga Ferdinanda Bosse, jenž se narodil v roce 1885 v německém Metzingenu. Ten založil světoznámou firmu Hugo Boss v roce 1923, která se zabývala především návrhy a výrobou vojenských uniforem a obecně pánských oděvů pro vojáky. Po skončení druhé světové války se zdálo, že definitivně skončí také historie Hugo Boss, nicméně v roce 1953 se objevila nová kolekce pánských obleků Hugo Boss, která se staly legendou v oblasti pánské konfekce. Parfémy Hugo Boss byly namíchány v souvislosti se sedmdesátých výročím vzniku společnosti, a sice v roce 1993.

Parfémy Hugo Boss v Česku

V současnosti se parfémy Hugo Boss dělí do tří svébytných základních řad. Konkrétně se jedná o značky Boss, Hugo a Baldessarini, jež lze zakoupit ve více než sto zemích na celém světě, Českou republiku nevyjímaje. Obecně jsou parfémy Hugo Boss určeny všem mužům bez rozdílu věku či v jejich životním stylu. V každém případě Hugo Boss slouží k potvrzení mužnosti svých nositelů. Vůně Hugo Boss jsou smyslné, energické, ale také elegantně odlehčené. Mezi nejoblíbenější parfémy Hugo Boss pak patří například Baldessarini Ambré, Hugo Boss Elements, Hugo Boss Energise Art Spray, Hugo Boss in Motion, Hugo Boss no. 1, Hugo Boss no. 6, Hugo Boss Pure, Hugo Boss Soul anebo Hugo Boss Hugo Hype.

Jak už bylo řečeno, obliba parfémů Hugo Boss roste a roste. Tisíce spokojených zákazníků tuto skutečnost jen potvrzují. V Česku můžete kupovat parfémy Hugo Boss například u společnosti Parfums.cz, jež se řadí mezi nejsofistikovanější internetové parfumerie u nás. Vedle opravdu velmi obsáhlé nabídky parfémů Hugo Boss ve všech jeho základních řadách, ale i speciálních limitovaných edicí, patří mezi její přednosti řada slevových akcí, poštovné v ceně, rychlé jednání a záruka vrácení peněz při vaší nespokojenosti. Parfums.cz působí ve čtyřech středoevropských zemích, přičemž prozatím obsloužili více než 450 000 nejen ve střední, ale také ve východní Evropě.


Hugo Boss No. 1, toaletní voda 125 ml, 860 Kč


Hugo Boss Baldessarini Del Mar Marbella Edition, toaletní voda 90 ml, 1220 Kč


Hugo Boss Energise, toaletní voda 125 ml, 1420 Kč

zdroj: http://www.parfums.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Hugo Boss, parfémy Hugo Boss, Boss, Hugo, Baldessarini, Hugo Boss no. 1, parfémy, Parfums.cz