Dámské kalhoty: Jaké si vybrat na tento podzim?

Dámské kalhoty: Jaké si vybrat na tento podzim?

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle

Sponzorované odkazy

Touhu žen po černých denimkách nejprve rozpoutalo Mango se svou reklamní kampaní s půvabnou modelkou Mirandou Kerr. Následovala omamná touha po legínových kalhotách od značky Zara kombinovaných s koženkou. Zahanbit se nenechaly ani ostatní značky pokračující v trendu boyfriend džínů nebo tepláků se spadlým sedem. Jaký je závěr? Podzimní sezóna respektuje mnoho módních stylů a střihů kalhot. In začíná být téměř vše, ale přeci jen jsou jisté typy, které vynikají nad ostatními.

Společenské kalhoty. Autor: www.zara.comSpolečenské kalhoty. Autor: www.zara.com

Kolekce originálních kalhot Zara

Značka Zara se vždy drží módních trendů a balancuje tak trošku na pozici high fashion, a tak jako mezi prvními láká zákazníky na skvělé trendy kousky. Letos se mi obzvláště líbí kolekce kalhot a legínových kalhot. Kombinace materiálů a především styling jednotlivých outfitů je naprosto báječnou inspirací.

Legíny. Autor: www.zara.comLegíny. Autor: www.zara.com

Délka je jednoznačná – jako když čekáte velkou vodu. Kalhoty sahající nad kotníky jsou prostě chic a snad už si na ně brzy všichni zvyknou. Jako další z trendů Zara využívá tartan. Kalhoty s kostkou patří také mezi jeden z must-have kusů sezóny.

Krátké džíny. Autor: www.zara.comKrátké džíny. Autor: www.zara.com
Kalhoty tartan. Autor: www.zara.comKalhoty tartan. Autor: www.zara.com

Za zmínku stojí také úzké kalhoty s různými vzory, ovšem nejčastěji v tmavých barevných odstínech. Barvou číslo jedna u všech značek je jednoznačně černá.

V menší míře se ještě setkáme s prošívanými kalhotami a kalhoty s širokou nohavicí. Zara se zkrátka snaží poukázat na všechny trendy a zároveň nabídnout zákazníkům co nejširší výběr.

Prošívané kalhoty. Autor: www.zara.comProšívané kalhoty. Autor: www.zara.com

Jaké džíny na podzim 2013?

Džíny se sníženým sedem už tolik nefrčí, ale vystřídat je můžete za lehce snížené džíny v boyfriend stylu. Také mohou být mírně roztrhané – jak slim džíny, tak boyfriend džíny.

Boyfriend jeans. Autor: www.zara.comBoyfriend jeans. Autor: www.zara.com

Úzké černé roury ovšem mají číslo jedna. Jedná se sice o naprostou klasiku, ale jejich trend je více než viditelný. Upřednostňují se délky opět nad kotníky.

Úzké kalhoty. Autor: www.zara.comÚzké kalhoty. Autor: www.zara.com

Jako poslední zmíním vysoký pas, který doplňuje extrémně úzké (až legínové) džíny.

Džíny s vysokým pasem. Autor: www.zara.comDžíny s vysokým pasem. Autor: www.zara.com

Zdroj úvodní fotografie: www.zara.com

Sponzorované odkazy



Štítky: černé boyfriend džíny, dámské legínové kalhoty