Kravaty: pánská i dámská móda?

Kravaty: pánská i dámská móda?

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Pro někoho je kravata každodenním nevyhnutelným doplňkem, pro jiného jen nepříjemností při slavnostních příležitostech. Pokud patříte do první skupiny, která se během pracovního dne bez stylově uvázané kravaty neobejde, měli byste pozorně sledovat nejnovější trendy ve světě kravat. Ti druzí by jistě také měli zvýšit zájem o tento úžasný doplněk celkového outfitu. A navíc – kravaty už dávno nenosí pouze muži!

Kravata se vzorem, zdroj: RobertSheie.comKravata se vzorem, zdroj: RobertSheie.com

Kravata – symbol úspěšného muže!

Kravata se řadí k základním doplňkům mnoha mužů. Dokonalý šatník každého moderního muže by rozhodně kravatu neměl postrádat. Muži, kteří nosí kravaty, jsou často považováni za více důvěryhodné a hlavně lépe finančně zajištěné. Ovšem pokud chcete být úspěšným mužem, musíte brát nošení kravat a jejich výběr naprosto vážně.

Rozhodně byste měli umět barevně sladit kravatu s oblečením. Tím, že přijdete do společnosti oděn do velmi kvalitní kravaty, dáte okolí najevo své postavení a svůj úspěch. Oslníte své obchodní partnery i příbuzné. Můžete vybírat z velkého množství materiálů. Pokud chcete kravatu nejvyšší kvality, zvolte hedvábnou kravatu.

Košile, kravata, oblek – to z vás v průběhu několika okamžiků udělá úplně nového muže. I tady se však trendy střídají, a tak je dobré je sledovat a zůstat IN.

Kravaty mnoha barev, zdroj: LookingGlass.comKravaty mnoha barev, zdroj: LookingGlass.com

Nebojte se barev

Trendy letošní sezóny jsou skutečně velkorysé a umožňují kombinaci různých vzorů, materiálů a hlavně barev. Fádnost tradičních seriózních barev je pryč, a proto můžete svůj jednoduchý styl zvýraznit právě veselými kravatami. Sáhnout můžete v podstatě po jakékoliv barvě kravaty, hlavně ať je jednobarevná. Ale dbejte na to, abyste je měli s čím sladit.

Nevyhazujte ani stříbrné, modré a šedé kravaty, jsou stále IN. Jestli chcete přijít s něčím skutečně zajímavým, obstarejte si i decentně oranžovou, světle zelenou nebo vínovou kravatu. Ti skutečně odvážní dokáží sladit i růžovou.

Sladit jednobarevnou kravatu s košilí není žádný problém, vybírat totiž můžete nejen ze vzorovaných ale i nevzorovaných košilí. V případě, že jste zvolili kravatu se vzorem, košile by měla být bez vzoru, abyste nepůsobili rušivě. I když jsou tradičně nejoblíbenější šikmé proužky, sáhnout můžete i mezi kravaty s kruhovým, tečkovaným či kostkovaným vzorem.

Dámská kravata, zdroj: mazaletel.comDámská kravata, zdroj: mazaletel.com

Kravaty pro ženy

Už dávno není kravata výhradní záležitostí pánských šatníků. I ženy mohou nosit kravaty. Měly by po ní sáhnout zejména ženy, které chtějí dát najevo svou svobodomyslnost, revolučnost a nespoutanost. Dámské kravaty jsou vždy elegantním doplňkem sebevědomé ženy.

Působí sebejistě a dodají ženě pocit důstojnosti a výjimečnosti. Staly se doplňkem tzv. pánského stylu, tedy outfitu sestaveného z obdoby pánského obleku s bílou košilí. Dámské kravaty jsou v očích mužů dokonce velmi sexy!

I ženám sluší kravaty, zdroj: gcoldironjr2003.comI ženám sluší kravaty, zdroj: gcoldironjr2003.com

Úvodní foto: CarolinaL.Llano.com

Sponzorované odkazy



Štítky: pánské kravaty, dámská kravata, doplňky