Náušnice, které vám dodají šmrnc

Náušnice, které vám dodají šmrnc

Kategorie: Šperky

Šperky patří od pradávna mezi základní výbavu každé ženy. Kvalitní šperky stejně jako jemné líčení podtrhují přirozenou krásu ženy. Vybrat si můžeme šperky ze zlata a stříbra, ale i z dalších kovů včetně chirurgické oceli či platiny.

Náušnice

Náušnice jsou základním šperkem, který by neměl chybět žádné ženě. Můžete koupit např. náušnice v bižuterii, ale není nic krásnějšího než kvalitní, třpytivé a blýskavé náušnice ze stříbra nebo zlata. Každému typu ženy sluší jiné tvary. Kruhové náušnice nosí většinou ženy s hubeným obličejem, visací modely preferují ženy, které chtějí opticky prodloužit šíji. Klipsy nebo magnetické náušnice potěší hlavně ty ženy, které nemají propíchnuté dírky v uších nebo mají alergii na kov apod. Záleží na každé z Vás, na který typ náušnic a materiál budete mít náladu.

Zlaté náušnice

Zlato patří mezi nejoblíbenější a nejvíce vyhledávaný kov, co se šperkařství týká.
Kvalitní a krásně propracované zlaté náušnice zdobí váš obličej a jsou ze šperků nejvíce vidět. Zlaté náušnice jsou vyráběny jak ze zlata žlutého, tak i ze zlata bílého, které je vhodné hlavně pro ty, kteří upřednostňují elegantní ojedinělou stříbrnou barvu. V posledních letech se staly náušnice z bílého zlata nejžádanějším šperkem. Působí mladistvě, moderně a stylově. Je to skvělá volba pro ženy, které ve svých šperkovnicích mají stříbrné nebo ocelové šperky a nechtějí, aby se s nimi žluté zlato takzvaně bilo a tlouklo.
Podívejte se na http://www.hodinky-klenoty.cz/sperky?…, kde vás doslova okouzlí neuvěřitelný výběr kvalitních a dech beroucích náušnic.
Mladší generace dívek zajisté ocení zlaté kruhové náušnice, které jsou k dostání jak z plného, tak i z foukaného zlata. Pokud hledáte skvělý dárek pro ženu a dívku, nemusíte se dlouho rozmýšlet. Zlaté náušnice žádnou moderní a stylovou ženu neurazí.

Stříbrné náušnice

Stejně tak jako zlaté náušnice, tak i stříbrné patří mezi velmi oblíbené šperky, které zdůrazní krásu ženy a navíc se skvěle hodí k jakékoliv příležitosti. I stříbrné náušnice mají širokou nabídku různých tvarů a délek, s kameny i bez nich atd. Mezi nejoblíbenější stříbrné náušnice patří především náušnice se zirkony, které mohou mít různé barvy.
Hledáte-li vhodné náušnice pro každodenní nošení, zvolte stříbrné, které vypadají luxusně a zároveň se dají pořídit za opravdu nízkou cenu. Vybrat si můžete z nepřeberného množství originálních kousků.

Ozdobte se kvalitními šperky i Vy.

Zdroj fotografií: hodinky-klenoty.cz

Štítky: náušnice, šperky, klenoty, zlato, bílé zlato, žluté zlato, stříbro