Chcete být na plese za hvězdu?

Chcete být na plese za hvězdu?

Kategorie: Dámské šaty

Pokud i vy chcete být letošní plesovou sezónu za hvězdu a nepřehlédnutelnou královnu večera, nechte se inspirovat plesovými šaty a boty na letošní rok.

Plesové šaty

Pokud ve vašem šatníku stále není na výběr z elegantních, stylových, moderních a sexy plesových šatů, je na čase po něčem poohlédnout. Nemusíte se bát nadměrných výdajů za šaty proslulých značek. Vybrat si můžete kvalitní a moderní plesové nebo společenské šaty za velice přijatelné ceny. Pěkné modely seženete i v nižších cenových relacích kolem 500 – 2000,– korun.
Naprosto dokonale budete letošní plesovou sezónu zářit v šatech s výstřihem. Ale pozor, už dávno neplatí, že výstřih musí být pouze v přední části, naopak. Šaty by měly mít jednoduchý střih a v zadní části větší výstřih.
Šaty se řídí módními vlivy, přesto někdy lze na pozvánkách vyčíst i typ šatů, které si máte onen slavný a významný den obléknout. Pokud se chystáte na neformální ples, lze si obléknout i krátké koktejlové šaty. V opačném případě zvolte raději delší délku.

Bílé plesové šatyBílé plesové šaty

Společenské šaty

Stejně jako plesové šaty, tak ani společenské šaty by neměly chybět ve vašem šatníku. Nikdy nevíte, kdy se naskytne příležitost si nějaký společenský model obléknout. Do divadla, na večírek, zajímavou schůzku do společnosti či na svatební hostinu. Společenské šaty by měla mít zkrátka každá žena.
Nepřehánějte to se složitými kousky, stačí mít opravdu jednodílné večerní šaty např. styl antika, styl glamour, či vyzývavější kousky, jako jsou elegantní koktejlky.

KoktejlkyKoktejlky

Doplňky a detaily

Nezapomínejte také na vhodný účes, make-up, šperky a pohodlné botky. K dlouhým šatům zvolte raději boty a podpatku sladěné s kabelkou. Spodní prádlo by vám mělo naprosto perfektně padnout, aby se vám nerozepínalo nebo „nezařezávalo“. Saka, šátky, šálky nebo bundičky na ples rozhodně neberte!
I když vyberete střihově jednoduché šaty, budou doslova nabité luxusem. Přemíra doplňků by z nich udělala laciné šaty na maškarní. Postačí tedy náušnice, důkladně sladěné střevíčky a malá kabelka.

Střevíčky

Dámská společenská obuv doslova praská ve švech. Do této kategorie dámských bot patří zejména společenské dámské lodičky a společenské sandálky.
K dostání jsou v nádherných tvarech, barvách a samozřejmě i v různých velikostech. Pokud chcete vypadat jako elegantní dáma od hlavy až k patě, zvolte vhodnou společenskou botu. Barva obuvi by měla alespoň trošku korespondovat s barvou šatů a kabelkou.
Nezapomínejte na to, že takové boty na podpatku dokážou každou ženu během chvilky proměnit v princeznu. Hodí se nejen na ples, svatby, do společnosti, ale také do kina, zaměstnání apod.

BELLE WOMEN LodičkyBELLE WOMEN Lodičky

Štítky: šaty, ples, plesová sezóna, koktejlové šaty, formální šaty, společenské šaty, svatba, koktejlky, střevíčky