Must have léta jsou opět overaly

Must have léta jsou opět overaly

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Outfit vytvořený jedním tahem, jedním pohledem do skříně! Už jste objevili kouzlo overalů? Pro někoho směšné kombinézy, pro jiné sexy oblečení na párty.

Autor: www.topofmind.sk/marks-and-spencerAutor: www.topofmind.sk/marks-and-spencer

Nabízí se otázka, zda overaly může mít každý nebo jsou jen pro určité tipy žen? Je to asi tak, jako s džínami. Existuje neuvěřitelné množství střihů, materiálů i vzorů. Pomocí nich se vytvoří jeden celek a pak už jde jen o tělesné proporce a schopnost overal dobře nosit. Nebojte se výraznějších křivek, dobrý střih overalu je snadno zakryje. Ani výška není zásadní. Co nevylepší vyhrnuté nohavice, doženete pomocí podpatků.

Autor: www.topofmind.sk/reservedAutor: www.topofmind.sk/reserved

Léto 2014 patří květinovým potiskům, zvířecím motivům a výrazným vzorům. I střihy overalů jsou rozmanité. Zatímco předchozí sezóny frčely overaly ala turecké kalhoty, letos se objevují velmi široké nohavice nebo naopak overal obepínající celé tělo.

Trendy jsou dále overaly z džínoviny. Ty se dají zaměnit za kalhoty či kraťasy s laclem. Přednost se dává tenké džínovině světlejšího praní.

Na léto jsou perfektní krátké overaly. Většina z nich vzniká propojením šortek s tílkem a mnohdy jde jen těžko rozeznat, že se jedná o jeden kus oblečení. Setkáme se s overaly bez ramínek i s těmi, co mají pouze tenká špagátová ramínka. Jelikož je toto léto vůči módním stylům docela loajální, můžeme si vybrat i z různých střihů. Stejně jako u overalů dlouhých se objevují široké nohavice a rozevláté střihy. Takové overaly jsou poměrně dobrým společníkem při cestě na pláž nebo na pikniky v parku.

Autor: www.topofmind.sk/reservedAutor: www.topofmind.sk/reserved

Jako poslední se podíváme na večerní overaly. Staly se velkými favority na poli společenských akcí a tvoří příjemnou obměnu na místo dlouhých elegantních šatů. Setkáme se s overaly s dlouhým rukávem, hlubokými výstřihy nebo s elegantními overaly bez ramínek.

Autor: www.topofmind.sk/jennyferAutor: www.topofmind.sk/jennyfer

Poddáte se létu v overalu? Jednoduchý a pohodlný styl oblékání téměř pro každého!

Zdroj úvodní fotografie: www.topofmind.sk/…-and-spencer

Sponzorované odkazy



Štítky: overal