Pánské legíny – nová móda či módní výstřelek?

Pánské legíny – nová móda či módní výstřelek?

Kategorie: Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Ženy mají svoje legíny, které jsou hlavně u těch štíhlejších velmi oblíbené a trendy už pár let. Nedávno jsme se mohli ovšem doslechnout i o leginách pro muže tzv. megínách. Pokud jste se domnívali, že se jedná jen o vtip – mýlíli jste se.

S těmito pánskými legínami přišli dva američtí návrháři Adam Freck a Andrew Volk. Jejich očekávání nejsou malá, věří, že se z megín stane obrovský hit. Kalhoty jsou elastické a velmi pohodlné. Samozřejmě jsou také dost přiléhavé a tím pádem kopírují nejen nohy, ale i mužské pozadí. Na rozdíl od těch dámských mají jiný střih, hlavně se to týká oblasti třísel. Proto se muži nemusí bát, že by je něco škrtilo či příliš stahovalo.

megíny se vzorem; zdroj: asos.commegíny se vzorem; zdroj: asos.com

Budou se opravdu nosit?

Toť otázka. Ale ani na skinny džíny se muži z počátku nedívali s velkou důvěrou. A dnes? Dnes potkáváme muže v těchto úzkých džínách na ulici celkem běžně a nikdo se nad tím nijak nepozastavuje. Možná bude stejná budoucnost čekat i megíny.

Pro koho jsou určeny a jaké jsou ohlasy?

Jsou hlavně pro ty, kdo se starají o svou figuru a mají rádi módní trendy. Svalnaté nohy a pevný zadek bude určitě v megínách vypadat dobře. I když bude možná chvíli trvat než si na muže v legínách zvykneme.

megíny s lesklými detaily; zdroj: meggingsman.commegíny s lesklými detaily; zdroj: meggingsman.com

První ohlasy nejsou příliš kladné. Sami pánové si myslí, že muži v takových kalhotách vypadají zženštile a směšně. Někteří z nich ale nevylučují, že si nějaké nekoupí. Připravme se tedy, že už možná brzy nějakého muže v megínách na ulicí potkáme. Několik celebrit se již na veřejnosti v těchto úzkých kalhotách objevilo. To většinou boří ledy a ti, kdo ještě nebyli přesvědčeni o koupi podlehnou. Uvidíme jestli to tak bude i v tomto případě nebo jestli jsou megíny prostě něco, co většina mužů skutečně nepřekousne.

pánové mají široký výběr megín; zdroj: asos.compánové mají široký výběr megín; zdroj: asos.com

Pánové mají docela široký výběr. Můžou si koupit megíny lesklé, vzorované, matné, metalické, černé i barevné. Cena je přijatelná, v přepočtu na koruny je to něco kolem 600 – 800 Kč.

A co vy? Doporučila byste nebo dokonce koupila megíny svému příteli?

megíny s vzorkem; zdroj: asos.commegíny s vzorkem; zdroj: asos.com

Úvodní obrázek: wikimedia.org/msad­p06

Sponzorované odkazy



Štítky: legíny