Tanga, brazilky, boyleg... Který typ kalhotek preferujete vy?

Tanga, brazilky, boyleg... Který typ kalhotek preferujete vy?

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Jsou vám slova z nadpisu cizí? Ale možná máte jeden z těchto typů spodních kalhotek právě na sobě. Možná máte nějaké jiné, ale určitě je najdete v následujícím seznamu.

1. Klasické

Běžný, hladký styl. Někdy mají vyšší pas a jsou označovány jako „kalhotky po babičce“. Ty nejsou úplně sexy a přitažlivé. Ale pohodlné určitě.

klasické kalhotky; zdroj: ofelie.czklasické kalhotky; zdroj: ofelie.cz

2. Boyleg

Také známé pod názvy šortkové kalhotky či panty. Podobají se pánskému spodnímu prádlu. Mají rovný pas, zakrývají zadeček a končí nohavičkou.

3. Tanga

Vpředu vypadají jako klasické kalhotky. Po stranách mají pásky látky, mezi půlkami hýždí prochází také jeden pásek. Samotným ženám nepřipadají nikterak pohodlné, přesto je nosí. I přes varování lékařů, kteří tvrdí, že jejich nošení může způsobovat infekce a záněty.

4. Brazilky

Jde o kompromis mezi klasikou a tangy. Mají hodně vysoký střih na bocích a zvýrazňují zadeček. Nezařezávají se, jsou pohodlné a navíc sexy.

brazilky; zdroj: ofelie.czbrazilky; zdroj: ofelie.cz

5. Stahovačky/Tva­rující kalhotky

Ty se hodí třeba pod upnutější šaty. Stáhnou vám bříško i zadeček a vytvoří štíhlejší siluetu. Vyrábí se třeba z pružné látky spandexu. Pro určité příležitosti jsou skvělé, ale muži je přímo nesnáší a připadají jim velmi asexuální. Takže na romantický víkend nebrat!

stahovačky; zdroj: ofelie.czstahovačky; zdroj: ofelie.cz

6. Stringy

Tento název pod sebou zahrnuje několik typů kalhotek. Všechny jsou podobné tangům, přesto se v detailech liší. Co mají ale společné je, že na ně není potřeba příliš látky.

Patří sem V-string, které mají vpředu kus látky ve tvaru písmenka V. Po stranách se nachází dva tenké proužky látky, které v zadní část tvoří také písmenko V.

V-string; zrdoj: ofelie.czV-string; zrdoj: ofelie.cz

Podobné je to s T-string. V podstatě to stejné jako předchozí, jen pásky vzadu tvoří písmeno T.

Dalším zástupcem jsou G-string, které se skládají ze dvou trojúhelníků – jeden vepředu, druhý menší vzadu. Spodek je tvořen jedním páskem, který se táhne od předního k zadnímu trojúhelníku.

A nakonec tu máme jeden opravdu zvláštní kousek. Jedná se o C-string, což jsou kalhotky, které nemají boční uchycení. Ideální pokud máte třeba šaty s průhlednými boky.

c-string; zdroj: modernipradelko.czc-string; zdroj: modernipradelko.cz

Úvodní fotka: ofelie.cz (ukázka boyleg kalhotek)

Štítky: spodní prádlo